۱
جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
۱ |
۴

در امارات بر سر مهدی قائدی دعوا شد!

در امارات بر سر مهدی قائدی دعوا شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سایت اسپورت امارات مدعی شد هواداران شباب الاهلی امارات خواهان جلوگیری از فروش مهدی قائدی شده اند.

به گزارش خبرورزشی، درخشش مهدی قائدی با پیراهن الاتحاد کلبا باعث شده هواداران شباب الاهلی خواهان بازگشت او به این تیم باشند.

مهدی قائدی در این فصل از لیگ امارات در ۲۲ بازی در به ثمر رسیدن ۲۳ گل تاثیرگذار بوده تا باشگاه اتحاد کلباء با شباب الاهلی برای نگه داشتن این ستاره وارد چالش شوند. کارشناسان فوتبال امارات قائدی را به عنوان بهترین لژیونر این فصل لیگ امارات انتخاب کردند.

ستاره سابق استقلال و مهاجم تیم ملی ایران هفته گذشته برای تیمش مقابل عجمان ۲ گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد. قائدی همچنین جایزه بهترین بازیکن هفته بیست و سوم لیگ امارات را نیز کسب کرد.

محمد عبید الیماحی، رئیس باشگاه اتحاد کلباء می‌گوید که با باشگاه شباب الاهلی برای تمدید قرضی قرارداد قائدی وارد مذاکره شدند و می‌خواهند به هر نحوی این ستاره را در تیم نگه دارند.

سایت اسپورت گزارش می‌دهد قائدی یک سال دیگر با شباب الاهلی قرارداد دارد و آمار خیره کننده‌اش در اتحادکلباء باعث شده هواداران الاهلی به مدیریت فشار بیاورند تا این ستاره ایرانی را در فصل آینده به ترکیب تیم برگرداند و از آن استفاده کنند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • علی IR ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    قرار بود از فروش قایدی پول استراماچونی رو بدن .هم قایدی رو‌از دست داد استقلال و‌هم بابت پرداخت نکردن به موقع پول است استراماچونی از آسیا حذف شدیم اون هم سالی که بدون باخت استقلال قهرمان شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی