جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
۰ |
۰

نایب قهرمان جهان: کاری جز ورزش بلد نبودم، مجبور شدم به تیم ملی برگردم!

نایب قهرمان جهان: کاری جز ورزش بلد نبودم، مجبور شدم به تیم ملی برگردم!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

رضا دهدار، نایب قهرمان وزنه برداری جهان می گوید برگشتش به تیم ملی وزنه برداری از سر ناچاری بود!

به گزارش خبرورزشی، رضا دهدار نایب قهرمان وزنه برداری جهان به تیم ملی وزنه برداری برگشته است.

رضا دهدار در خصوص بازگشت خود به تیم ملی وزنه‌برداری به غفار میرزایی، خبرنگار ورزشی ایرنا گفته است: من خداحافظی نکرده بودم. سال گذشته سهمیه المپیک را از دست دادم و شرایطم خوب نبود و مدتی دور از تیم بودم. خودم تصمیم داشتم که خداحافظی کنم اما به صورت رسمی اعلام نکردم.

وی با خنده گفت: در این مدتی که دور از ورزش بودم هیچ کاری بلد نبودم و تصمیم گرفتم به وزنه‌برداری برگردم تا بتوانم یک افتخار دیگر برای خودم و کشورم کسب کنم.

دهدار در خصوص تغییر دسته خود نیز عنوان کرد: فدراسیون جهانی وزنه‌برداری دسته‌های وزنه‌برداری را تغییر داد و من هدفم این بود تا در دسته ۹۸ کیلوگرم به روی تخته بروم. الان ۱۰۰ کیلوگرم وزن دارم اما این دسته هم به ۹۴ کیلوگرم تغییر پیدا کرد و کارم بسیار سخت است. اگر بخواهم ۶ کیلوگرم کاهش وزن داشته باشم آسیب می‌بینم. من در گذشته وزنه‌بردار دسته ۱۰۲ کیلوگرم بودم و حتی عنوان جهانی را در این دسته دارم.

دارنده نشان طلای دوضرب مسابقات جهانی ۲۰۱۹ تایلند ادامه داد: اگر بخواهم به دسته ۱۱۰ کیلوگرم بروم کار راحتی ندارم هم باید افزایش وزن داشته باشم و هم اینکه بدنم را برای رقابت‌های انتخابی تیم ملی آماده نگه دارم. در ایران مدعیان خوبی در این دسته هستند و من هم تلاش می‌کنم بهترین عملکرد را داشته باشم. در سطح جهان نیز دسته ۱۱۰ کیلوگرم بسیار سخت است.

نایب قهرمان مسابقات جهانی سال ۲۰۲۲ کلمبیا با اشاره به رقابت سخت با مدعیان داخلی و خارجی افزود: سختی به نام من نوشته شده است. من را به سخت‌ترین رشته ورزشی آوردند زیرا خودم این رشته را دوست نداشتم، سخت‌ترین دسته وزنی داشتم و حرکت پوش را نیز اجرا کردم. حرکت «پوش» یکی از سخت‌ترین حرکات در وزنه‌برداری است. با این همه سختی من باید در سخت‌ترین دسته وزنی نیز رقابت کنم.

دهدار در خصوص انتخاب بهداد سلیمی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: بهداد در وزنه‌برداری ایران و جهان نیاز به تعریف و تمجید ندارد او چهره شناخته شده است. تا حالا به صورت رسمی زیر نظر او کار نکردم اما در مسابقات جهانی کلمبیا سلیمی در کنار من بود و توانستم نایب قهرمان جهان شوم. من حتی با آقا بهداد هم‌دوره بودم و همیشه در اردوها به او می‌گفتیم که یک روزی مربی وزنه‌برداری ایران می‌شوید.

عضو تیم ملی وزنه‌برداری ایران افزود: انتخاب سرمربی تیم ملی در حیطه وظایف فدراسیون و کمیته فنی است. سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون خود از قهرمانان این رشته و عنوان‌دار المپیک به شمار می‌رود و بی‌تردید بهترین تصمیم‌ها را برای وزنه‌برداری ایران خواهد گرفت. من هم به تیم ملی برگشتم چون به آینده امید دارم و تمام قهرمانان نیز به امید زنده هستند.

وزنه‌بردار خوزستانی تیم ملی با تمجید از تدبیر تیم مدیریتی سجاد انوشیروانی برای توسعه ورزش ایران گفت: نسل خوبی در حال معرفی به این رشته هستند و انوشیروانی هم توجه ویژه ای به جوانان دارد. شرایط بسیار خوبی برای این جوانان فراهم شده است. امیدوارم این تدبیر در نهایت وزنه‌برداری ایران را به ریل موفقیت بازگرداند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی