به گزارش خبرورزشی، استقلال روز گذشته با نتیجه ۳ بر یک به سپاهان باخت تا تیم اصفهانی جواز رسیدن به پلی آف لیگ نخبگان را کسب کند.
در شرایطی که آبی پوشان در نیمه نخست نمایش خوبی از خود نشان دادند ولی در نیمه دوم خستگی بر آنها غلبه کرد، یکی از نفرات پرتلاش ترکیب این تیم صالح حردانی بود. مدافعی که تابستان سال گذشته استقلال را به مقصد سپاهان ترک کرد اما در نیم فصل به تیم سابق اش بازگشت و از معدود نفرات موثر تیم در این مدت بوده است. شرایط او را به شکلی مخالف میلاد زکی پور داشت؛ کسی که در آن سمت زمین یعنی مدافع چپ توپ میزد و تابستان پارسال با جدایی از سپاهان راهی استقلال شد اما نیم فصل بیشتر در این تیم دوام نیاورد و بار دیگر به اصفهان برگشت. تقابل این دو در بازی روز گذشته، دوئل جذابی را به وجود آورده که بود که در اکثر موارد هم به نفع بازیکن ملی پوش مهمان به تمام شد.
حردانی با انگیزه بالا هم در دفاع سد محکمی برابر زکی پور بود و هم در چند مرتبه نفوذ حسابی مدافع چپ سپاهان را آزار داد تا نشان دهد از معاوضه این دو بازیکن در نیم فصل، استقلالیها سود بیشتری نسبت به سپاهانیها بردند! در موفقیت استقلال در این انتقال همین بس که حردانی سال آینده هم در جناح راست استقلال حضور دارد و احتمالا در جام جهانی پیش رو هم به عنوان نماینده این تیم در ترکیب تیم ملی قرار میگیرد اما قرارداد زکی پور در پایان فصل با سپاهان به پایان میرسد و مشخص نیست زردها علاقهای به تمدید آن دارند یا خیر چرا که اگر بنا به ادامه همکاری بود، در این بازه زمانی حداقل یک تماس با او میگرفتند.
بیشتر بخوانید: استقلال قهرمانی تراکتور را تبریک گفت؛ آرزوی موفقیت برای نماینده ایران در لیگ نخبگان!