یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
۳ |
۲

افشین مسافر آمریکا شد!

خروج افشین پیروانی از نقل و انتقالات پرسپولیس

خروج افشین پیروانی از نقل و انتقالات پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرپرست پرسپولیس باز هم در آستانه فصل نقل و انتقالات و طبق روال هر سال راهی خارج از ایران شد

به گزارش خبرورزشی، سفرهای افشین پیروانی در تعطیلات طولانی‌مدت لیگ به کشور آمریکا به امری عادی و طبیعی در پرسپولیس تبدیل شده است.

سرپرست سرخ‌پوشان که در تمام فصل‌های اخیر، بلافاصله پس از پایان رقابت‌های لیگ و اتمام فصل فوتبالی پرسپولیس راهی کشور آمریکا می‌شود تا با دخترانش ملاقات کند، این فصل نیز به همان رویه‌ سابق ادامه داد و روز گذشته راهی ینگه‌دنیا شد تا عملاً نقشی در نقل‌وانتقالات نداشته باشد.

این در شرایطی است که پیروانی یکی از اعضای اصلی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس محسوب می‌شود، اما با این وجود، سرپرست سرخ‌ها طبق روال هر فصل تصمیم گرفت با استفاده از تعطیلی تمرینات، سفر طولانی‌مدت خود را به آمریکا انجام دهد.

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که پیروانی فعلاً برنامه‌ای برای بازگشت به تهران تا پیش از برگزاری اردوی خارجی تیم ندارد و قرار است در اردوی ترکیه به جمع تیم اضافه شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • عدالت قرمز IR ۱۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
    بهترین کار را میکنه، لااقل دیگر هزار حرف ناحق پشت سرش نمی زنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی