سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
۲ |
۰

شکست در یک سوم رقابت‌های لیگ برتر؛

استقلال نتوانست رکورد خودش را بشکند اما باز هم نهم شد +جدول

استقلال نتوانست رکورد خودش را بشکند اما باز هم نهم شد +جدول
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم استقلال با شکست مقابل سپاهان در هفته سی‌ام لیگ برتر در جدول رده‌بندی با یک پله سقوط در رده نهم ایستاد و به کار خود در این فصل از رقابت‌ها پایان داد.

به گزارش خبرورزشی، تیم استقلال با قرار گرفتن در رده نهم جدول رده‌بندی لیگ برتر بیست و چهارم با ۳۴ امتیاز به کار خود پایان داد تا لب مرز تیم‌های تک رقمی لیگ قرار بگیرد و از ورود به جمع دو رقمی‌ها در امان باشد.

اما در ستون تعداد باخت‌های استقلال در جدول ۱۶ تیمی لیگ برتر، استقلال به رکورد قبلی خود در فصل دوم مسابقات لیگ برتر دست پیدا کرد. استقلال در دور دوم مسابقات لیگ برتر (فصل ۸۲_۸۱) و در حالی که جدول ۱۴ تیمی بود با ۱۰ شکست و قرار گرفتن در رده نهم جدول مانند امروز در پایان لیگ برتر بیست و چهارم به کار خود پایان داد.

استقلال نتوانست رکورد خودش را بشکند اما باز هم نهم شد +جدول
جدول پایانی دومین دوره مسابقات لیگ برتر که با قهرمانی سپاهان به پایان رسید

۱۰ شکست در ۲۶ مسابقه یعنی استقلال نزدیک به نیمی از رقابت‌های خود در آن فصل را با شکست پشت سر گذاشت در حالی که حالا و با توجه به جدول ۱۶ تیمی از مجموع ۳۰ هفته مسابقه، استقلال یک سوم مسابقاتش را با شکست سپری کرد و عملاً یکی از نتایج ضعیف خود در تاریخ سال‌های برگزاری مسابقات لیگ حرفه‌ای را از خود بر جای گذاشت ولی با این وجود رکورد خودش را نشکست و تعداد باخت‌هایش را به عدد ۱۱ نرساند.

حتما بخوانید: 

استقلال یک باخت تا رکورد خودش فاصله دارد +عکس

یادآور می‌شود؛ تیم استقلال این روزها خود را برای دیدار حساس نیمه نهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان آماده می‌کند تا در تهران و پیش چشم هوادارانش به میدان برود.

در همین رابطه بخوانید: سطح مدیریت در استقلال نازل شده است/ این هلندی بیاید یا حکومت می‌کند یا می‌رود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مسعود IR ۲۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
    تیم بزرگ استقلال مورد هجمه صحیح دشمنان و بخیلان قرار گرفته!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی