سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱
۶ |
۰

پرده ها افتاد؛ جنگ بیرانوند با رفیعی با اسم رمز عالیشاه!

پرده ها افتاد؛ جنگ بیرانوند با رفیعی با اسم رمز عالیشاه!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

اظهارات جنجالی علیرضا بیرانوند در برنامه زنده "فوتبال برتر" علیه سروش رفیعی و افشای پشت‌پرده‌های نقل و انتقالاتی پرسپولیس، حاشیه ساز شده است

به گزارش "خبرورزشی"، حواشی میان بازیکنان سابق و فعلی پرسپولیس این بار به آنتن زنده برنامه "فوتبال برتر" کشیده شد.

در برنامه‌ای که علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان فعلی تراکتور و سابق پرسپولیس، مهمان آن بود، او به صورت تلویحی و با کنایه به سروش رفیعی، هافبک پرسپولیس، اشاره کرد.

این کنایه‌ها به بحث‌های پیشین این دو بازیکن بازمی‌گردد؛ به ویژه زمانی که بیرانوند قرارداد خود را با پرسپولیس فسخ کرد و سروش رفیعی او را "بی‌معرفت" خطاب کرد. بیرانوند در صحبت‌های اخیر خود، بدون نام بردن مستقیم از سروش رفیعی، به برخی مسائل و اظهارنظرهای گذشته اشاره کرد و به نظر می‌رسید قصد داشت پاسخ گلایه‌های قبلی را بدهد. او در بخشی از صحبت‌هایش به نقش برخی افراد در حواشی نقل و انتقالاتی و حتی به وضعیت امید عالیشاه نیز پرداخت ..

در پی این اظهارات جنجالی، شنیده‌ها حاکی از آن است که سروش رفیعی چندین بار با محمدحسین میثاقی، مجری برنامه، تماس گرفته و درخواست کرده تا به صورت زنده روی خط برنامه بیاید و پاسخ کنایه‌های بیرانوند را بدهد. اما این فرصت به رفیعی داده نشد و برنامه بدون رویارویی مستقیم این دو بازیکن به پایان رسید. این اتفاق، ضمن برانگیختن واکنش هواداران پرسپولیس که مشتاق شفاف‌سازی بودند، به ابهامات و گمانه‌زنی‌ها درباره اختلافات داخلی و گذشته باشگاه افزود.

رفیعی که دو هفته قبل میهمان "فوتبال برتر" بود، سعی کرد به ابهامات در خصوص نقش خودش در تیم و حواشی به وجود آمده پیرامون ارتباطش با هوادار متمول پرسپولیس پاسخ دهد. بیرانوند هم در برنامه شب گذشته چند بار به سروش رفیعی کنایه زد و البته هوادار متمول پرسپولیس را "عاشق مریض خطاب کرد.

بیرانوند همچنین مدعی شد چون عضو باند و گروهی نبوده و ارتباط خوبی با این هوادار متمول نداشته، کاری کردند که او از پرسپولیس جدا شود. او در ادامه افزود که توان مبارزه با "مافیای پرسپولیس" را نداشته و به همین دلیل مجبور به ترک این تیم شده است.

در بخش دیگری از صحبت‌هایش، بیرانوند ضمن تعریف از امید عالیشاه و توانایی‌های فردی او گفت که "مافیا بودن به عالیشاه می‌آید چون بازیکن جنتلمن و بزرگی است اما هیچ‌وقت وارد این فضا نشده، ولی به بعضی‌های دیگر اصلاً نمی‌آید" (اشاره غیرمستقیم به سروش رفیعی). بیرانوند همچنین مدعی شد اگر عالیشاه از پرسپولیس برود اتفاقات بدتری برای این تیم رخ خواهد داد.

گلر فعلی تراکتور دو دلیل اصلی برای اینکه هوادار متمول پرسپولیس از او خوشش نمی‌آمده را نیز فاش کرد: اول اینکه او اجازه نمی‌داده اخبار تیم به دست هوادار متمول برسد و دوم اینکه هوادار ویژه پرسپولیس اعتقاد داشته بیرانوند استقلالی است! همین مسائل باعث شده بود ارتباط خوبی با او نداشته باشد و در نهایت نیز منجر به جدایی بیرانوند از پرسپولیس شد. احتمالا منظور بیرانوند این بوده که سروش رفیعی به واسطه ارتباط خوب با هوادار متمول، اخبار تیم را در اختیار او قرار می‌داده، اما در زمان حضور بیرانوند در پرسپولیس، او مانع این کار شده است.

اینجا را ببینید: تمدید شایعه بود، ملی پوش سابق از پرسپولیس جدا می‌شود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • سهند مراغه ای IR ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    یک دروازه بان باید بدور از حاشیه باشه چون روی عملکردش تاثیر مستقیم داره الان خود بیرآنوند داره میگه هوادار آماده باش957
  • یاشاسین اردبیل IR ۰۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    دکتر بیرو خخخخ اینو کجای دلم بزارم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی