یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
۰ |
۰

آخرین مسافر جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد

آخرین مسافر جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اف سی لس‌آنجلس با یک پیروزی دراماتیک مقابل کلاب آمریکا، آخرین سهمیه جام جهانی باشگاه‌ها را از آن خود کرد.

به گزارش خبرورزشی، تیم فوتبال اف سی لس‌آنجلس (LAFC) با غلبه بر کلاب آمریکا مکزیک در مرحله پلی‌آف، جواز حضور در جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵ را کسب کرد. این تیم آمریکایی موفق شد در یک بازی هیجان‌انگیز، با نتیجه ۲ بر ۱ و در وقت‌های اضافه، تیم قدرتمند مکزیکی کلاب آمریکا را شکست دهد و سی و دومین و آخرین سهمیه این رقابت‌های معتبر را در تابستان امسال به نام خود ثبت کند.

دنیس بوانگا، ستاره خط حمله اف سی لس‌آنجلس، با به ثمر رساندن گل پیروزی‌بخش در دقیقه ۱۱۵، نقش اصلی را در این بازگشت ارزشمند ایفا کرد. این گل، حضور سومین تیم از لیگ MLS در رقابت‌های پیش رو را قطعی کرد و موجی از شادی را میان هواداران فوتبال در ایالات متحده به راه انداخت.

رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها از تاریخ ۱۴ ژوئن (۲۵ خرداد) به میزبانی ایالات متحده آمریکا آغاز خواهد شد. در این مسابقات بزرگ، ۳۲ تیم برتر از ۶ کنفدراسیون مختلف جهان برای کسب عنوان قهرمانی به رقابت خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: جام جهانی باشگاه‌ها با تودور اما آینده روی هوا؛ یوونتوس در برزخ پس از منتفی شدن کونته!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی