جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱
۰ |
۰

پرتغال با اسپانیا در فینال چه خواهد کرد؟ تا رونالدو هست، امید هم هست!

پرتغال با اسپانیا در فینال چه خواهد کرد؟ تا رونالدو هست، امید هم هست!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

رونالدو تعیین‌کننده؛ پرتغال از سد آلمان گذشت... این تیتر اغلب رسانه های معتبر اروپا بود...

به گزارش خبرورزشی، پیروزی پرتعغال مقابل آلمان در نیمه نهایی لیگ ملتهای اروپا بازتاب گسترده ای در رسانه های اروپایی داشت.

آلمان با گل درخشان ویرتز پیش افتاد، اما پرتغال بازگشت و پیروز شد: گلی از کنسیسائو، بازیکن یوونتوس، بازی را مساوی کرد و سپس کریستیانو رونالدو گل پیروزی را به ثمر رساند.

تشویق‌ها، لبخندها و فریادها به خوبی نشان می‌داد چرا اینفانتینو، رئیس فیفا، به هر قیمتی می‌خواهد رونالدو را در جام جهانی باشگاه‌ها داشته باشد. کریستیانو رونالدو، مردی که گویی زمان را متوقف کرده، در ۴۰ سالگی همچنان قادر است سرنوشت بازی‌های مهم را رقم بزند—مانند نیمه‌نهایی لیگ ملت‌های اروپا مقابل آلمان.

گل تاریخی
رونالدو، که پیش‌تر هرگز در ۵ دیدار موفق به گل‌زنی مقابل آلمان نشده بود، این‌بار طلسم را شکست. او گل شماره ۱۳۷ خود در ۲۲۰ بازی ملی را ثبت کرد. این گل او را به رکورد افسانه‌ای ۱۰۰۰ گل در دوران حرفه‌ای نزدیک‌تر کرد؛ اکنون ۹۳۷ گل دارد و تنها ۶۳ گل دیگر باقی مانده.

این پیروزی همچنین نخستین پیروزی پرتغال مقابل آلمان در ۲۵ سال اخیر و اولین پیروزی خارج از خانه در برابر این حریف از سال ۱۹۸۴ بود.

بازگشت درخشان و عملکرد درخشان رونالدو
گرچه او فرصت اول را با پاس نونو مندس از دست داد و یک ضربه سر را هدر داد، اما در نهایت با واکنش به‌موقع به دومین ارسال مندس، توپ را پشت سر تراشتگن، دروازه‌بان آماده آلمان، جای داد. تراشتگن با سه مهار دیدنی در پایان بازی از یک شکست سنگین‌تر جلوگیری کرد.

صعود پرتغال و فروپاشی آلمان
پرتغال در مسیر دومین قهرمانی‌اش در لیگ ملت‌ها (پس از ۲۰۱۹) باقی ماند. اما آلمان، تیمی با نسل جدید و بدون چهره‌های بزرگی چون نویر، گوندوگان، مولر و کروس، بار دیگر با شکستی خانگی و حذف مواجه شد—پس از حذف در یورو ۲۰۲۴ مقابل اسپانیا.

نیمه اول آلمان سرد و بی‌روح بود و تنها دو فرصت خوب داشت که دروازه‌بان پرتغال، دیوگو کاستا، آنها را دفع کرد. گل ویرتز با ضربه سری فنی به پاس کیمیش (با صدمین بازی ملی‌اش) تنها لحظه درخشان آلمان بود. اما خیلی زود با ورود “چیکو” کنسیسائو، همه‌چیز تغییر کرد.

چیکو، پسر سرجیو، ستاره ناگهانی
کنسیسائو، که به یوونتوس قرض داده شده، با ورودش ورق را برگرداند. او بلافاصله از گوسنس گذشت و با شوتی چرخشی و تماشایی بازی را مساوی کرد. تنها پنج دقیقه بعد رونالدو گل دوم را زد.

هرچند ناگلزمن با تعویض‌های پیاپی و سیستم‌های متنوع تلاش کرد، اما تنها حاصلش شوت آدیمی به تیرک بود. این شکست نشان داد که پروژه بازسازی آلمان هنوز در ابهام است، با لیستی بلند از غایبان کلیدی مثل موسیالا و رودیگر.

رونالدو، امید همیشگی
اما در سمت دیگر، روبرتو مارتینس لبخند می‌زند؛ چراکه رونالدو تحت هدایت او در ۲۴ بازی، ۲۰ گل زده. تا وقتی رونالدو هست، امید هست.

حالا پرتغال و اسپانیا باید در فینال به مصاف هم بروند. یک شب بعد از پیروزی پرتغال، این اسپانیا بود که با نتیجه ۵ بر ۴ فرانسه را برد و فینالیست شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی