یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۳
۱ |
۰

بازی با کره شمالی و شایعه پناهندگی دو ملی پوش پرسپولیسی!

بازی با کره شمالی و شایعه پناهندگی دو ملی پوش پرسپولیسی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جدال ایران مقابل کره شمالی برای دو ملی پوش اسبق پرسپولیس هنوز هم خاطره انگیز است.

به گزارش خبر ورزشی، بالغ بر ۴۱ سال پیش، برگزاری جدال دوستانه با کره شمالی موجب شد تا شایعه پناهندگی دو ملی پوش آن زمان پرسپولیس رنگ ببازد.

تیم ملی فوتبال کشورمان بهمن ماه سال ۱۳۶۳ جدالی دوستانه با کره شمالی در مشهد برگزار کرد و توانست حریف خود را با یک گل شاهین بیانی شکست بدهد. این دیدار به لحاظ فنی نکته خاصی نداشت ولی به لحاظ حاشیه‌ای اتفاق جالبی در آن به وقوع پیوست. مدتی قبل از برگزاری این مسابقه، ناصر محمدخانی و حمید درخشان راهی آلمان شده و در تمرینات آرمنیا بیله فلد هم حضور پیدا کرده بودند. آنها مد نظر باشگاه آلمانی قرار گرفته و می‌توانستند قرارداد خوبی در اروپا ببندند ولی اتفاقاتی رخ داد که در نهایت هیچکدام قرارداد نبسته و به ایران بازگشتند تا بعداً راهی فوتبال قطر شوند. در همان مقطع شایعه شده بود که محمدخانی و درخشان در آلمان پناهنده شده و دیگر قصد بازگشت به ایران را ندارند!

حمید درخشان سال‌ها بعد در این رابطه به خبر ورزشی گفت: "آن زمان رسانه‌ها مانند حالا گسترده نبودند و بازار شایعات خیلی راحت داغ می‌شد. مدتی پس از اینکه برای شرکت در تمرینات آرمنیا بیله فلد به آلمان سفر کردیم، از طریق دوستانمان شنیدیم  در ایران شایعه شده که ما پناهنده شده‌ایم به همین خاطر برای اینکه ثابت کنیم چنین ادعایی اصلاً صحت ندارد، برگشتیم و در ترکیب تیم ملی مقابل کره شمالی هم بازی کردیم. همان حضورمان موجب شد مردم بفهمند شایعه پناهنده شدن من و ناصر از بیخ و بن غلط است. با آلمانی‌ها هم قرارداد نبستیم و در نهایت نیمه دوم دهه ۶۰ راهی فوتبال قطر شدیم.

بیشتر بخوانید:ناکامی پرسپولیسی‌ها در تیم ملی؛ یکی اخراج شد، دیگری فدا!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی