دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
۰ |
۰

انتقال راحت با کمک مالک مشترک؛ مدافع آینده دار آبی پوش شد!

انتقال راحت با کمک مالک مشترک؛ مدافع آینده دار آبی پوش شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مامادو سار، مدافع آینده‌دار فرانسوی، به چلسی پیوست

به گزارش خبرورزشی، چلسی از امضای قرارداد با مامادو سار، مدافع میانی ۱۹ ساله ریسینگ استراسبورگ، خبر داد. این مدافع فرانسوی با مبلغ ۲۰ میلیون یورو، یکی از اولین خریدهای تابستانی آبی‌های لندن لقب گرفت و برای حضور در جام جهانی باشگاه‌ها، تیم را در سفر به آمریکا همراهی خواهد کرد. سار قراردادی هشت‌ساله تا سال ۲۰۳۳ با چلسی امضا کرده است.

جزئیات انتقال و نقش مالک مشترک

مذاکرات برای جذب سار به دلیل مالکیت مشترک تاد بولی در باشگاه‌های چلسی و استراسبورگ، به سادگی پیش رفت. از زمان رسمی شدن فروش باشگاه فرانسوی به این صندوق، فرایند انتقال بسیار روان انجام شد.

سابقه درخشان و آینده‌ای روشن

سار یک سال پیش با مبلغ ۱۰ میلیون یورو از المپیک لیون به استراسبورگ پیوسته بود. این مدافع میانی که به عنوان یکی از آینده‌دارترین مدافعان فوتبال فرانسه شناخته می‌شود، در فصل گذشته ۲۹ بازی در تمامی رقابت‌ها برای استراسبورگ انجام داد و عملکردی فوق‌العاده از خود به نمایش گذاشت که در نهایت منجر به انتقال او به چلسی شد.

جام جهانی باشگاه‌ها، فرصتی برای اثبات خود

جام جهانی باشگاه‌ها برای مامادو سار اهمیت ویژه‌ای دارد تا توانایی‌های خود را در سطح چلسی به اثبات برساند. در صورت تداوم عملکرد درخشان او که در استراسبورگ از خود نشان داد، به احتمال زیاد انزو مارسکا، سرمربی چلسی، او را به ترکیب اصلی تیم اضافه خواهد کرد. این انتقال نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری چلسی بر روی استعدادهای جوان و آینده‌دار فوتبال اروپا است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی