سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
۶ |
۰

آیا استقلال زیر توافق می‌زند؟ خطر غرامت سنگین در کمین

آیا استقلال زیر توافق می‌زند؟ خطر غرامت سنگین در کمین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

توافق استقلال با فابیو کاریله در آستانه لغو قرار دارد؛ هم اعتراض هواداران و هم مخالفت یکی از اعضای هیات‌مدیره، وضعیت این قرارداد را بحرانی کرده‌اند.

به گزارش خبرورزشی، توافق باشگاه استقلال با فابیو کاریله، سرمربی برزیلی، در شرایطی که همه‌چیز آماده اعلام رسمی بود، اکنون در آستانه لغو قرار گرفته است. دلیل این تغییر ناگهانی، دو عامل اصلی عنوان شده: اعتراض گسترده هواداران استقلال و مخالفت علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره باشگاه.

در روزهای گذشته، ویسی از صحبت‌های علی تاجرنیا منتشر شده که در آن به‌صراحت عنوان می‌کند مخالف حضور کاریله در استقلال بوده است. این موضع‌گیری رسمی در کنار فضای منفی شکل‌گرفته در میان هواداران، مدیران باشگاه را در موقعیتی پیچیده و پرچالش قرار داده است.

با این حال، شنیده‌ها حاکی از آن است که باشگاه استقلال پیش‌تر پیشنهاد رسمی مکتوبی برای همکاری به کاریله ارسال و حتی آن را امضا کرده است. اگر این موضوع صحت داشته باشد، در صورت لغو یک‌طرفه توافق، آبی‌ها باید غرامت مالی سنگینی به این مربی پرداخت کنند؛ موضوعی که باعث شده تصمیم‌گیری نهایی برای کنسل کردن قرارداد با تاخیر مواجه شود.

این شرایط نشان می‌دهد که استقلال نه‌تنها در بحث فنی، بلکه در مسائل مدیریتی نیز در آستانه بحران قرار گرفته است و اگر وضعیت به‌زودی تعیین تکلیف نشود، ممکن است تبعات حقوقی و روانی شدیدی برای باشگاه به‌همراه داشته باشد.

همچنین ببینید: پشت پرده حمله بوژوویچ به جباری چه بود؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • سهند IR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    ایرادی ندارد. هلدینگ خلیج فارس جریمه را می دهد . سر صنعت نفت ..نفت مسجد سلیمان .. سلامت..
  • ع ق QA ۱۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    خوب خطر چرا پول نفتی که غصه نداره
  • علی IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    راه برون رفت اخراج همه مدیران استقلال و برگشت فتح الله زاده با اختیار تام از هلدینگ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی