پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
۱ |
۰

گزینه محبوب پرسپولیس، راهی الوداد شد!

گزینه محبوب پرسپولیس، راهی الوداد شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عمر السوما، مهاجم سوریه‌ای که به "قاتل تیم‌های ایرانی" معروف است، به الوداد مراکش پیوست و ممکن است دوباره با یک پرسپولیسی هم‌تیمی شود.

به گزارش خبرورزشی، عمر السوما، مهاجم سرشناس سوریه‌ای که در لیگ قهرمانان آسیا به "قاتل تیم‌های ایرانی" شهرت داشت، رسماً به تیم الوداد مراکش پیوست.

این بازیکن باتجربه، که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های اصلی پرسپولیس برای تقویت خط حمله بود، پس از جدایی از لیگ عربستان، چالش جدیدی را در فوتبال آفریقا تجربه خواهد کرد.

پیوستن السوما به الوداد با هدف همراهی این تیم در جام جهانی باشگاه‌ها صورت گرفته است. نکته جالب توجه اینکه الوداد، تیم سابق ایوب العملود، بازیکن مراکشی پرسپولیس است. با توجه به حضور السوما در الوداد، احتمال بازگشت العملود به تیم مراکشی و هم‌تیمی شدن مجدد با السوما بسیار زیاد به نظر می‌رسد. این انتقال می‌تواند معادلات خط حمله الوداد را دگرگون سازد.

بیشتر بخوانید: بازیکن خارجی با پرسپولیس وارد مذاکره شد/ ادعای یک خبرگزاری

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مسعود IR ۲۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
    اخ چه محبوبی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی