جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
۰ |
۰

حمله سرمربی سابق استقلال: فقط اسرائیل این کار را می‌کند!

حمله سرمربی سابق استقلال: فقط اسرائیل این کار را می‌کند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی سابق استقلال نسبت به اتفاقات اخیر کشورمان واکنش نشان داد.

به گزارش خبرورزشی، حمله نظامی اسرائیل به چند شهر ایران سبب شد اخبار مربوط به جنگ در کشور ما بار دیگر رنگ و بوی جدی‌تری به خود بگیرد.

در میان واکنش گسترده ورزشکاران کشورمان به اتفاقات چند ساعت اخیر، یک سرمربی خارجی سابقا شاغل در فوتبال ایران هم به شکل گسترده‌ و تندی  به کشور اسرائیل و رویکردش حمله کرد. میودراگ بوژوویچ که سابقه هدایت دو تیم آبی فوتبال ایران یعنی استقلال تهران و استقلال خوزستان را دارد و تا کمتر از دو ماه پیش روی نیمکت استقلال تهران می‌نشست، با یک استوری در صفحه شخصی‌اش از اینستاگرام که بازنشر یک ویدیوی انتقادی از اسرائیلی‌ها بود، نوشته فقط این کشور است که می‌تواند با بمب به جاهای دیگر حمله کند.

بوژوویچ در زمان حضورش در ایران نیز مواضع ضد آمریکایی‌اش را علنی کرده بود و در اتفاقات اخیر، همراهی دوباره‌اش با مردم ایران را نشان داد.

حمله سرمربی سابق استقلال: فقط اسرائیل این کار را می‌کند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی