چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴
۰ |
۰

در اوج بلاتکلیفی آبی‌ترین نیمکت لیگ برتر؛

حمله اسراییل به داد علی تاجرنیا رسید!

حمله اسراییل به داد علی تاجرنیا رسید!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

در حالی که مسئولان باشگاه استقلال به دلیل سیاست های نماینده تام الاختیار هلدینگ، با تعلل در انتخاب سرمربی فرصت‌های خوبی را از دست داده بودند حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان بهانه خوبی برای آنها فراهم کرد.

به گزارش خبرورزشی، در حالی که باشگاه پرسپولیس رقیب سنتی تیم استقلال در شامگاه روز بیست و پنجم اردیبهشت ماه و تنها ساعاتی بعد از پایان مسابقات لیگ برتر در هفته سی‌ام با رونمایی از قرارداد «بیفوما» از ورود پرسپولیس به فصل نقل و انتقالات پرده‌برداری کرد باشگاه استقلال تا تاریخ بیست و هشتم خرداد امروز هنوز تکلیف سرمربی‌اش را روشن نکرده است.

تعلل های متعدد مدیریت

در حالی که ظرف این مدت رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با سفر به سرزمین وحی در حساس‌ترین روزهای فصل نقل و انتقالات باشگاه استقلال برای لیگ برتر آینده اعضای هیئت مدیره و سایر اعضای این تیم را تنها گذاشته بود همچنان استقلال در بحث انتخاب سرمربی در بلاتکلیفی محض به سر برده و روزها یکی بعد از دیگری در همین شرایط سپری شدند.

با حمله رژیم غاصب صهیونیستی در بامداد روز جمعه بیست و سوم خرداد ماه به کشورمان و بروز شرایط فعلی جنگی که کشور عزیزمان با آن درگیر شده است طبیعتاً می‌توان حدس زد مدیران استقلال در اولین رویارویی با اصحاب رسانه از شرایط جنگی و حمله به کشورمان به عنوان یکی از عوامل به تعویق افتادن انتخاب سرمربی یاد کنند.

از روز جدایی بوژوویچ وقت بود

در صورت عنوان شدن این موضوع باید به یاد مدیران باشگاه استقلال آورد که این مجموعه از تاریخ قطع همکاری با بوژوویچ و انتخاب مجتبی جباری به عنوان سرمربی موقت این فرصت را داشتند که سرمربی فصل جدید را انتخاب کرده و جایگزین جباری در راس کادر فنی را بلافاصله بعد از فینال جام حذفی رونمایی کنند. اما علی تاجرنیا تمام روزها را یکی پی از دیگری حرام مذاکره بی ثمر با والتر ماتزاری کرد که از اول هم معلوم بود به ایران نمی آید. استقلال دو هفته هم معطل امیر هاشمی مقدم و گزینه های رویایی شد و سفر به هلند و ابوظبی هم که ایده تاجرنیا بود ثمری جز اتلاف وقت نداشت!

رژیم صهیونیستی به داد مدیران استقلال رسید
شاید تنها اتفاق مهم حضور سیدورف کنار باشگاه استقلال باشد که خروجی این همکاری نیز هنوز برای هواداران و پیشکسوتان ملموس نیست

تابستان رسید و همچنان خبری نیست

با مروری در آرشیو رسانه‌ها به یاد می‌آوریم که باشگاه استقلال در همان روزهای پایانی فصل فوتبالی گذشته اعلام کرد سرمربی آینده تیم استقلال قطعاً خارجی است و اینگونه وانمود شد که همه چیز برای شروع استقلال با یک سرمربی خارجی مهیاست اما در حالی که تنها سه روز به آغاز تابستان و تیر ماه باقی مانده کشورمان درگیر یک جنگ ناخواسته شده و قطعاً با ممنوعیت پروازی به خارج و داخل، هیچگونه شرایطی برای عقد و امضای قرارداد با مربیان خارجی برای این تیم وجود ندارد.

استرس مضاعف هواداران استقلال

در حالی که این روزها صفحات هواداری تیم‌های باشگاهی اعم از استقلال پرسپولیس و غیره بیش از اخبار فوتبالی به اخبار جنگ می‌پردازند اما همچنان می‌توان شاهد بود که طرفداران استقلال لابلای انتشار اخبار غم انگیز شهادت هم‌وطنانشان بر اثر حملات رژیم صهیونیستی باید غم بلاتکلیفی تیمشان را نیز تحمل کنند. این در حالی است که سایر طرفداران فوتبال در صفحات هواداری تقریباً بابت حضور پرقدرت تیمشان در لیگ برتر آینده مطمئن هستند اما استقلالی‌ها همزمان با تشویش و نگرانی از شرایط جنگی باید وضعیت بحران زده نیمکت مربیگری تیمشان را نیز تحمل کنند.

در همین رابطه بخوانید: آخرین وضعیت قایدی و استقلال؛ تاریخ نامشخص هتریک باشوی آبی‌پوشان +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی