پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۷
۰ |
۰

مهدی پاشازاده:

با این جنگ شرایط برای باشگاه استقلال نورعلی‌نور شد/ هیات مدیره استقلال نباید سرمربی انتخاب کند/ از گاف قرارداد کاریله اصلا تعجب نکردم!

با این جنگ شرایط برای باشگاه استقلال نورعلی‌نور شد/ هیات مدیره استقلال نباید سرمربی انتخاب کند/ از گاف قرارداد کاریله اصلا تعجب نکردم!
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

پیشکسوت استقلال گفت: باشگاه استقلال و وضعیت انتخاب سرمربی اش به اندازه کافی بغرنج بود که با این جنگ حالا همه چیز برایش نور علی نور شد.

به گزارش خبرورزشی، مهدی پاشازاده کاپیتان اسبق تیم استقلال در گفتگو با خبرورزشی، درباره وضعیت بلاتکلیفی تیم استقلال در ارتباط با انتخاب سرمربی و نزدیک شدن به روزهای شروع فصل تمرینات بدنسازی برای لیگ برتر بیست و پنجم اظهار داشت: متاسفانه خیلی از شرایط معمول عقب افتادیم و این وضعیت در شرایط امروز کشور که به هیچ عنوان عادی نیست، مسائل را پیچیده‌تر کرده است. به نظر من اینکه چه مربی‌ می‌آید و کدام مربی در نهایت با استقلال به توافق می‌رسد در برهه فعلی اهمیت ندارد، مهم این است که کارها در این ارتباط در باشگاه استقلال به شکل سیستماتیک انجام نمی‌شود.

انتخاب سرمربی ربطی به هیات مدیره ندارد

وی که سابقه سال‌ها حضور در تیم ملی و باشگاه‌های خارجی را در کارنامه فوتبالی‌اش دارد درباره نحوه انتخاب سرمربی در باشگاه‌های مطرح جهان توضیح داد: انتخاب سرمربی در باشگاه‌های بزرگ و به طور کلی در فوتبال حرفه‌ای هیچ ربطی به مدیریت باشگاه ندارد. ما با ورود اعضای هیئت مدیره به بحث انتخاب سرمربی با تضارب آراء نه تنها زمان و فرصت‌های خوب را از دست می‌دهیم بلکه در نهایت نمی‌توانیم انتخاب درستی برای تیم داشته باشیم. این کار در یک باشگاه حرفه‌ای در شرح وظایف مدیر ورزشی و مدیر اجرایی است.

با این جنگ شرایط برای باشگاه استقلال نورعلی‌نور شد/ هیئت مدیره استقلال نباید سرمربی انتخاب نمی‌کند/ از گاف قرارداد کاریله اصلا تعجب نکردم

همه می خواهند در انتخاب سرمربی دخالت کنند

پاشازاده خاطرنشان کرد: متاسفانه غیر قابل باور است که در یک تیم مثل استقلال مدیریت بخواهد همه کار را یک تنه انجام بدهد در حالی که در باشگاه حرفه‌ای همه چیز به شکل مدیریتی و تقسیم بندی شده انجام می‌شود. تعریف اشتباهی که ما در فوتبالمان از مدیر اجرایی داریم باعث شده که همه مدیران خودشان را محق بدانند که در موضوع انتخاب سرمربی دخالت کنند در حالی که انتخاب سرمربی به مدیر ورزشی و مدیر اجرایی به معنای واقعی کلمه ربط پیدا می‌کند. مدیر اجرایی کسی است که بتواند در ارتباط با مدیر ورزشی، مدیر اقتصادی، مدیر حقوقی و مدیر مالی باشگاه، اطلاعات کامل در رابطه با گزینه‌های مورد نظر را جمع آوری کرده و در نهایت با توجه به بودجه باشگاه برای آینده تصمیم‌گیری کند.

دخالت مدیران اوضاع را درهم‌وبرهم می‌کند

وی ادامه داد: در نهایت مدیر ورزشی که گزینه‌ها را روی میز می‌گذارد، در مشورت با مدیر اجرایی که شرایط باشگاه را در اولویت قرار می‌دهد این موضوع را موشکافی کرده و با اطلاعات کافی مدیر ورزشی از شرایط گزینه‌های مورد نظر بهترین و اصلح‌ترین فرد را برای هدایت تیم در نظر می‌گیرند. اما متاسفانه اینجا هر یک از مدیران باشگاه دوست دارند گزینه مورد نظر خودشان را معرفی کنند و این درهم‌وبرهم باعث می‌شود تا به همین شکل امروز نزدیک به یک ماه یا شاید بیشتر از آن فرصت‌ها را از دست بدهیم. ما از پایان مسابقات لیگ برتر این فرصت را داشتیم که سرمربی‌مان را انتخاب کنیم یا لااقل دو یا سه گزینه درست را داشته باشیم ولی افسوس که از تاریخ و گذشته درس نمی‌گیریم. خرید بازیکن و خرید سرمربی برای باشگاه‌های حرفه‌ای به شکل تعریف شده و سیستماتیک در همه جای دنیا اجرا می‌شود اما در استقلال هر سال باید اشتباهات گذشته را تکرار کنیم.

با این جنگ شرایط برای باشگاه استقلال نورعلی‌نور شد/ هیئت مدیره استقلال نباید سرمربی انتخاب نمی‌کند/ از گاف قرارداد کاریله اصلا تعجب نکردم

از گاف قرارداد کاریله اصلا تعجب نکردم

پاشازاده در واکنش به موضوع قرارداد یک طرفه تیم حقوقی باشگاه و هلدینگ با کالیله برزیلی گفت: از این گاف خیلی تعجب نکردم چون قبلاً سابقه انتخاب و قرارداد با بوسنیایی‌ها را داشتیم. آن بازیکن عراقی و قراردادش را در ذهن داشتیم. دفاع وسطمان آرمین سهرابیان را که به نساجی دادیم و دوباره پس گرفتیم را تجربه کرده بودیم. رفت و بازگشت صالح حردانی را هنوز از یاد نبرده‌ایم. متاسفانه اوضاع مدیریتی در باشگاه استقلال اینقدر برهم ریخته است که ما در فصل گذشته یک تصمیم گیری درست درباره سرمربی نتوانستیم انجام بدهیم و باعث شد هفت بار مربی عوض کنیم.

فصل سختی در انتظار استقلال است

وی در واکنش به این پرسش خبرورزشی که با این شرایط آیا فصل آینده استقلال می‌تواند شرایط خوبی را در لیگ تجربه کند گفت: متاسفانه اوضاع در تیم اصلاً خوب نیست و ما به شدت عقب افتاده‌ایم. تا اینجا به اندازه کافی وضعیت‌مان بغرنج بود اما با این شرایط امروز کشور و جنگ تحمیلی اوضاع برای باشگاه استقلال و مدیرانش نورعلی‌نور شد چون خدا می‌داند چه وضعیتی در انتظار باشگاه استقلال خواهد بود. شخصاً پیش‌بینی می‌کنم باز هم یک فصل سخت و ناگوار در انتظار استقلال و هوادارانش باشد مگر اینکه معجزه‌ای رخ بدهد.

در همین رابطه بخوانید: آخرین وضعیت قایدی و استقلال؛ تاریخ نامشخص هتریک باشوی آبی‌پوشان +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی