شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
۰ |
۰

جنگ، برنامه اصفهانی‌ها را عوض کرد!

جنگ، برنامه اصفهانی‌ها را عوض کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اوضاع ویژه کشورمان باعث شد تا باشگاه های فوتبال هم نتوانند به برنامه‌شان برسند.

به گزارش خبرورزشی،  سپاهان هم جزو تیم‌هایی بود که با برنامه ریزی های انجام شده، قرار بود اردوی خارج از کشور خود را پیش از شروع فصل برگزار کند.

طبق اعلام برنامه قبلی تیم اصفهانی به بازیکنانش، قرار بود روز سوم تیرماه تمرینات و نخستین مرحله آماده‌سازی خود را با پرواز به روسیه و اردوی ۱۰ روزه الی دو هفته‌ای در این کشور آغاز کند و سپس راهی اردوی ترکیه شود، اما در فاصله ۳ روز مانده به این تاریخ اعلام شده، پاتریس کارترون و کمک‌های خارجی او و البته بازیکنان خارجی ازجمله استیون انزونزی، ابوبکر کامارا، وحدت هنانوف و باقی نفرات خارجی به ایران برنگشتند و با این شرایط سخت به نظر می رسد که نفرات خارجی تیم حتی برای ادامه لیگ هم به ایران سفر کنند!

در شرایط فعلی، اردوی سپاهان در روسیه لغو شده و بعید است شرایط لازم برای سفر به ترکیه نیز برای آنها طی یک هفته آینده فراهم شود که این وضعیت موجب شده تا آنها برنامه‌ریزی برای شروع و ادامه تمرینات در اصفهان را داشته باشند. احتمالا به زودی در اصفهان و زیر نظر دستیاران ایرانی کارترون که هادی عقیلی هم به آن ها اضافه شده، تمرینات سپاهان برای فصل جدید شروع می شود اما مشخص نیست سرمربی آن ها برای لیگ بیست و پنجم چه کسی باشد!

بیشتر بخوانید: خانه تکانی های رونالدو در النصر ادامه دارد، این بار هیرو رفت!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی