دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
۰ |
۰

صفحه تاجرنیا، بلندگوی اصلی استقلال/ رسانه باشگاه را تعطیل کنید!

صفحه تاجرنیا، بلندگوی اصلی استقلال/ رسانه باشگاه را تعطیل کنید!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با وجود رسانه رسمی باشگاه استقلال، صفحه شخصی علی‌تاجرنیا بلندگوی اصلی اخبار آبی‌هاست.

به گزارش خبرورزشی، همان طور که انتظارش را می‌کشیدیم باشگاه استقلال به طور رسمی ساپینتو را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کرد تا ریکاردوی شیردل برای تمام کردن کار نیمه تمام خود در اولین فرصت ممکن به ایران برگردد.

جدای از اعلام رسمی انتخاب ساپینتو که تقریبا همه ما از وقوعش مطمئن بودیم، این اتفاق نکته مهمی دیگری هم داشت. این که علی تاجرنیا طبق معمول برای اعلام مهم‌ترین خبر این روزهای استقلال پیش‌دستی کرد و جلوتر از رسانه رسمی باشگاه از انتصاب مربی پرتغالی خبر داد. نماینده هلدینگ خلیج‌فارس که علاقه زیادی به توی چشم بودن دارد، در چنین شرایط ویژه‌ای هم دست از عادتش برنداشت تا اعلام خبر توسط رسانه رسمی باشگاه عملا بی‌معنی جلوه کند.

در باشگاهی که تاجرنیا خودش برای آن سخنگو انتخاب کرده و قاعدتا رسانه رسمی‌اش باید اعلام کننده چنین اخبار مهمی باشد، هواداران استقلال همچنان باید صفحه شخصی رئیس هیات مدیره را به عنوان مرجع اصلی خبرها دنبال کنند. با این اوصاف شاید بهتر باشد مدیران استقلال رسانه رسمی باشگاه را تا اطلاع ثانوی تعطیل و صفحه توییتری تاجرنیا را به عنوان بلندگوی اصلی آبی‌ها معرفی کنند بلکه جناب تاجرنیا به مراد دلش برسد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی