به گزارش خبرورزشی، با رشادت نیروهای مسلح و همدلی و همراهی مردم ایران، توطئه رژیم صهیونیستی علیه ایران شکست خورد و جنگ 12 روزه اسراییل علیه کشورمان با توافق آتش بس، متوقف شد اما آثار روانی این تجاوز وحشیانه و ناجوانمردانه تا مدتها باقی خواهد ماند.
جدا از خرابی هایی که جنگ به بار آورده، شهدایی که آسمانی شدند و مردمی که خانه و زندگی شان آسیب دیده و عزیز از دست داده اند، جنگ آثار روانی بسیاری دارد که یکی از آنها صدا هراسی است که باید جدی گرفته شود.
بر اثر تجاوزهای گاه و بیگاه اسراییل و صداهای شلیک موشک، انفجار و حتی صدای پدافند که مردم در روزهای آخر این تهاجم ناجوانمردانه به لطف اطلاع رسانی رسانه ها متوجه شدند ترسناک نیست و اتفاقا نشانه بیداری نیروهای مسلح است و وحشت را کم می کند، مردم ناخواسته دچار صدا هراسی شده اند و لازم است در روزهای آینده تا عادی شدن اوضاع و کاهش اثرات مخرب جنگ، از تولید سر و صدا و ایجاد صداهای بلند پرهیز کنیم.
به طور نمونه خوب است یاد بگیریم به هر بهانه ای در حال رانندگی بوق نزنیم و کمک کنیم این صدا هراسی که در جامعه ایجاد شده از بین برود.
دست به دست هم بدهیم کاهش آلودگی صوتی را در سراسر کشور به خصوص در شهرهایی که تحت هجوم وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفتند رقم بزنیم.