جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
۰ |
۰

تیموتی‌ وه‌آ عروسک خیمه‌شب‌بازی نیست!

تیموتی‌ وه‌آ عروسک خیمه‌شب‌بازی نیست!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیر برنامه ستاره آمریکایی یوونتوس واکنش تندی به وضعیت حال حاضر او داشت.

به گزارش خبرورزشی، "شرم‌آور است" بادو سامباگه، مدیر برنامه تیموتی وه‌آ، بدون تعارف این‌گونه وضعیت بازیکن آمریکایی یوونتوس را توصیف می‌کند.

باشگاه چند روزی است که با ناتینگهام فارست بر سر انتقال وه‌آ به توافق رسیده است، انتقالی که مبانگولا را هم در بر می‌گیرد و ارزش کلی آن ۲۵ میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌هاست. مقصدی که ظاهراً چندان مورد پسند بازیکن نیست، با توجه به سخنان صریح مدیر برنامه‌اش. سامباگه انتقاد می‌کند: تیموتی بازیکن فوق‌العاده‌ای است و یک هم‌تیمی عالی. دیدن افرادی که به‌خاطر پول و خودخواهی چنین رفتاری می‌کنند، مرا واقعاً ناامید کرد.

به این ترتیب، حالا مشخص می‌شود که چرا وه‌آ دیروز در شبکه‌های اجتماعی به رنج مسیح اشاره کرده و کمی بعد هم آن جمله درباره اهمیت تنها نماندن را نوشته بود؛ درست پس از تصمیم یوونتوس برای فرستادن او به سکوها در بازی برابر منچسترسیتی. سامباگه می‌گوید: تا وقتی من اینجا هستم، هیچ‌کس نمی‌تواند بازیکنانم را مثل عروسک خیمه‌ شب‌ بازی مجبور کند به چپ و راست بروند. او وعده می‌دهد که کوتاه نمی‌آید و می‌افزاید: خوشحالم که تیم شخصیت قوی و آمادگی بالایی دارد تا روی بازی‌ها متمرکز بماند.

بیشتر بخوانید: یوونتوس همچنان در انتظار اوسیمن؛ نگاهی به ولاهوویچ و پیچیدگی‌های انتقال

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی