۱۶
پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۴
۱۶ |
۰

تونل زمان؛ ۱۴ سال قبل در چنین روزی؛ ۱۲ تیر ۱۳۹۰

از قراردادم با پرسپولیس اصلاً راضی نیستم؛ خیلی بیشتر از این رقم ها می‌ارزم/ پیراهن شماره ۱۰ پرسپولیس را حتی به پدرم هم نمی‌دهم!

از قراردادم با پرسپولیس اصلاً راضی نیستم؛ خیلی بیشتر از این رقم ها می‌ارزم/ پیراهن شماره ۱۰ پرسپولیس را حتی به پدرم هم نمی‌دهم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خبرورزشی گردی| مهاجم اسبق پرسپولیس در مقطعی از رقم قراردادش شاکی بود.

به گزارش خبر ورزشی؛ غلامرضا رضایی بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی چهارده سال قبل در دوازدهم تیر ۱۳۹۰ مصاحبه‌ای اختصاصی با خبر ورزشی انجام داد که فوق العاده پر سر و صدا شد. بد نیست به چکیده حرفهای این بازیکن دوباره نگاه کنیم:

-من چند پیشنهاد خارجی دارم که در موردشان با باشگاه صحبت کردم ولی هیچوقت نگفتم از شرایط خودم در تیم ناراضی هستم. همه می‌دانند با نصف رقم پیشنهادی که از تیم‌های دیگر داشتم،به پرسپولیس پیوستم و هیچ گلایه‌ای هم ندارم چون آرزو داشتم در این تیم بازی کنم.

-به خدا از روزی که علی دایی پرسپولیس جدا شد، حتی یکبار هم با ایشان تماس تلفنی نداشته‌ام ولی افتخار می‌کنم شخصی مانند علی آقا فوتبالم را قبول دارد (رضایی بازیکن مورد علاقه علی دایی در پرسپولیس بود ولی شهریار اواخر خرداد سال ۱۳۹۰ از این تیم جدا شد)

- از مبلغ قراردادم با پرسپولیس اصلاً راضی نیستم چون به خاطر قانون سقف قرارداد، غلامرضا رضایی که سابقه حضور در تیم ملی و بازی در جام ملت‌های آسیا را دارد، باید فقط ۳۵۰ میلیون تومان بگیرد! با صراحت و شجاعت می‌گویم قیمتم ۲ میلیارد تومان است نه ۳۵۰ میلیون (رضایی در مقطعی این حرف را بر زبان آورد که قیمت دلار زیر ۱۵۰۰ تومان بود)

-یک بار زمانی که مصدوم بودم، به مطب دکتر نوروزی پزشک تیم استقلال رفتم و نظر ایشان مداوا شدم چون سالهاست او را می‌شناسم و کارش را قبول دارم ولی همین ماجرا برایم دردسر درست کرد و عده‌ای استنباط کردند که با دکتر زرینه پزشک تیم پرسپولیس به مشکل برخورده‌ام.

- پیراهن شماره ۱۰ پرسپولیس را حتی به پدرم هم نمی‌دهم چه برسد به مهرداد اولادی (آن روزها صحبت از بازگشت مرحوم مهرداد اولادی به پرسپولیس بود)

بیشتر بخوانید:ادعای بزرگ رسانه ترک، درویش دوباره سراغ عبدالله می رود؟!

از قراردادم با پرسپولیس اصلاً راضی نیستم؛ خیلی بیشتر از این رقم ها می‌ارزم/ پیراهن شماره ۱۰ پرسپولیس را حتی به پدرم هم نمی‌دهم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۶
  • اسمعیل جعفری هوراند IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
    آقای عزیز پیراهن پرسپولیس صد میلیارد دلار می ارزد اگر راهت دادن پرسپولیس باید افتخار کنی
  • غلامرضا اکبری IR ۱۷:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
    اخوی بزرگوار برو به زندگی ات برس ، راضی بودی یا نبودی ماضی بعید هست موفق باشید ،
  • مهدی IR ۱۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
    ای بابا کارتال هم فراریه.
  • رضا غلامی NL ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
    ازخودت باشه نه تو خیلی آرزو دارن رایگان برای تیم پرسپولیس یا حتی همین استقلال بازی کنه این آرزوی هر فوتبالیست است
    • آریا IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
      من بعنوان هوادار دوآتیشه استقلال میگم دست شما درد نکنه یجور گفتی خیلیا راضین حتی برای همین استقلال هم بازی کنن انگار استقلال خیلی تیم مزخرفیه . خیلی سر راهیه.انگار تیم سوم پایتخته و تیم دوازدهم فصل قبله.سالهاست رنگ جام ندیده .آخه طاعون داره استقلال که کسی براش بازی نکنه .
  • مراد شهاوند IR ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    مثلاً مصاحبه سال نود ویک چه ربطی به الان دارد ولا من فوتبالش دیدم مهاجم های الان نصف بازیش هم ندارن
  • ناشناسایرانی IR ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    برو سکر خدا کن
  • سعید تورک IR ۰۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    اون از چند یکه که بتونه به این باشگاه بزرگ پرسپولیس که هوادارانش از رئال مادرید هم بیشتره توهین کنه.
  • کریمی IR ۰۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۵
    من به عنوان یک استقلالی این بازیکن در حد تیم پرسپولیس نمیدوانستم خیلی تعجب کردم که این بازیکن داره برای تیم پرسپولیس بازی میکنه.واقعا بعضی بازیکن ها در حد یه سری از تیم ها نیستند.
  • احمد CH ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۵
    تنها کسانی که ارزش ندارند بازکنان فوتبال و سینما هستند که برای هیچ پولهای عجیب می گیرند و آرامش اجتماعی مردم را با فاصله طبقاتی بهم می زنند!!!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی