به گزارش خبرورزشی، بعد از سپری کردن یک فصل کاملا ناموفق، مهدی طارمی خیلی زود با اینتر به پایان خط رسیده و حالا نراتزوری به دنبال فروش مهاجم ایرانی خود است تا با توجه به انتقال رایگان او حداقل سودی عاید باشگاه ایتالیایی شود.
طارمی در حالی با پیراهن اینتر خداحافظی میکند که نتوانست به حسرت گلزنی خود در جریان یک بازی لیگ برتری پایان دهد تا این ناکامی به یکی از بزرگترین نقاط سیاه کارنامه او تبدیل شود. مهدی در فصل گذشته سریآ تنها یک بار مقابل لچه و آن هم از روی نقطه پنالتی موفق به گلزنی شد تا آمار فاجعهبار او با افعیها بیشتر از قبل به چشم بیاید.
اگر چه مهدی طارمی حتی با پنالتی نام خود را وارد فهرست گلزنان سریآ کرد اما در زمینه باز کردن دروازه رقبا در جریان مسابقه به سرنوشت مهاجم سابق استقلال شد. علی سامره در سال ۲۰۰۲ بعد از درخشش با پیراهن استقلال راهی پروجیا ایتالیا شد. او در مجموع ۲۲۰ دقیقه با پیراهن این تیم به میدان رفت و موفق به ثبت حتی یک گل هم در سریآ نشد.
گفتنی است در طول تاریخ سریآ ۱۰ گل توسط بازیکنان ایرانی به ثمر رسیده است. یک گل توسط مهدی طارمی(پنالتی مقابل لچه)، ۶ گل توسط رحمان رضایی و سردار آزمون نیز با پیراهن رم ۳ مرتبه موفق به گلزنی در این رقابتها شده است.
بیشتر بخوانید: فوری؛ خداحافظی بی سر و صدای اینتر با طارمی! / لژیونر ایرانی ارزانترین بازیکن لیست فروش آبیها