به گزارش خبرورزشی، هر روز و ساعت خبر تازه ای در مورد آینده مهدی طارمی در رسانه ها منتشر می شود.
آخرین اخبار حاکی از قرار گرفتن او در لیست فروش بود اما حالا اخبار جدیدی از سوی یک خبرنگار معروف در مورد شرایط و وضعیت ستاره ایرانی اینتر مخابره شده است.
طبق اعلام دنیله ماری خبرنگار سرشناس ایتالیایی پس از آن که مهدی طارمی به خاطر شرایط پروازهای ایران نتوانست در آمریکا حاضر شود و جام باشگاههای جهان را از دست داد، این بازیکن قرار است به زودی در ایتالیا به جمع هم تیمی هایش اضافه شود.
بر این اساس مهدی طارمی هفته آینده برای شرکت در تمرینات اینتر راهی شهر میلان می شود تا بار دیگر در اردوی آبی و مشکی پوشان ایتالیایی حضور پیدا کند.
طبعا هر تصمیمی در مورد آینده او گرفته شود، باید با حضور و اطلاع خودش باشد. مهدی طارمی با اینتر قرارداد دارد و طبق آن باید خود را به مربیان در اردوی پیش فصل معرفی کند.
پس از آن در جلسه با مربی و مدیران، تکلیف آینده طارمی مشخص می شود.
اینجا را ببینید: فوری؛ خداحافظی بی سر و صدای اینتر با طارمی!/ لژیونر ایرانی ارزانترین بازیکن لیست فروش آبیها