پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
۱ |
۰

گزینه جنجالی استقلال تیم گرفت!

گزینه جنجالی استقلال تیم گرفت!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فابیو کاریله که گزینه سرمربیگری استقلال بود، هدایت تیم ویتوریای برزیل را برعهده گرفت.

به گزارش خبرورزشی، باشگاه ویتوریای برزیل به طور رسمی از استخدام فابیو کاریله سرمربی پیشین سانتوس و کورینتیانس با عقد قراردادی یک ساله خبر داد.

این مربی برزیلی پیش از این گزینه باشگاه استقلال بود و حتی توافقاتی هم بین طرفین صورت گرفت، اما در پی فشار هواداران، استقلال قید استخدام او را زد و سرانجام با ریکاردو ساپینتو به توافق رسید.

کاریله ۵۱ ساله فصل گذشته هدایت واسکو دوگامای برزیل را برعهده داشت و در ۲۱ بازی ۹ برد، ۵ تساوی و ۷ شکست را تجربه کرد.

او در تیم‌های سانتوس، کورینتیانس، الاتحاد و الوحده عربستان سرمربی بوده است.

کاریله در سال ۲۰۱۷ تیم کورینتیانس را به قهرمانی در سری A برزیل رساند و این تیم را هم سه بار (۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹) به عنوان قهرمانی در رقابت‌های لیگ منطقه‌ای در ایالت سائوپائولو سوق داد.

او حالا با تیم ویتوریا به کارش ادامه خواهد داد، تیمی که در سطح اول فوتبال باشگاهی برزیل یعنی سری A حضور دارد.

بیشتر بخوانید: به بهانه قرارداد استقلال و کاریله؛ بند جریمه سی درصدی فاقد اعتبار است!

استقلال ,

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • آبی IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۹
    کادر جباری و همین کاریله شاید بهتر از ساپینتو جواب میداد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی