دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
۹ |
۰

فوری؛ معاوضه انجام نشد، سامان فلاح در استقلال ماند/ اختصاصی خبرورزشی

فوری؛ معاوضه انجام نشد، سامان فلاح در استقلال ماند/ اختصاصی خبرورزشی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدافع جوان استقلال در این تیم ماندنی شد و قرار نیست معاوضه‌ای صورت بگیرد.

به گزارش خبرورزشی، با نظر ریکاردو ساپینتو، سامان فلاح از اردوی ترکیه خط خورد تا مراتب معاوضه او با حسین گودرزی انجام شود و استقلالی‌ها یک مدافع چپ را به جای مدافع وسط خود به ترکیب اضافه کنند.

از آن جایی که استقلالی‌ها سال گذشته ۴۷ میلیارد تومان فقط برای رضایتنامه فلاح به گل گهر پرداخت کردند، برای جدایی این مدافع شرط و شروط خاص خودشان را داشتند. مدیران سپاهان بدون پرداخت هیچ پولی قصد داشتند تنها فلاح را با گودرزی معاوضه کنند اما این موضوع باب میل همتایان آبی‌ آن‌ها نبوده است. به همین دلیل پس از یک دوره مذاکره فشرده، همه چیز بهم خورد تا هم گودرزی در سپاهان بماند و هم پروژه جدایی فلاح منتفی شود.

طبق اطلاعاتی که به دست خبرورزشی رسیده، سامان فلاح با تهیه بلیت از سوی باشگاه، فردا خودش را به اردوی استقلال در ترکیه می‌رساند تا به عنوان بازیکن این تیم و تحت قراردادش، فصل جدید را شروع کند. البته در نهایت نظر ریکاردو ساپینتو در این خصوص مهم است اما در حال حاضر جدایی این مدافع جوان از جمع آبی‌ها منتفی شده و خلاف ادعای برخی رسانه‌ها، او به زودی در تمرینات شرکت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: خبر بد برای استقلال؛ لژیونر مدنظر از دست رفت! / اختصاصی خبرورزشی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۲
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • حسن تاجی IR ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    امیدوارم این خبر راست باشه و سامان فلاح نره
  • ایرج روح الامینی IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    آقای نظری جویباری قرار داد آقایان مهرداد محمدی و سید حسین حسینی را تمدید کنید چرا بازیکنی مثل مهرداد محمدی را مفت از دست بدهیم
  • حامد IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    بهترین و درست ترین کار از سمت مدیریت استقلال

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی