چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
۰ |
۰

بمب نقل و انتقالات مشتری خاصی ندارد!

بمب نقل و انتقالات مشتری خاصی ندارد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خلاف چند هفته اخیر، هیاهو ها در خصوص یکی از بازیکنان موثر فصل گذشته لیگ برتر کاهش یافته است.

به گزارش خبرورزشی، هادی حبیبی‌نژاد یکی از چهره‌هایی بود که از چند هفته قبل شایعه شد قرار است به استقلال بپیوندد. گفته شد آبی‌ها حتی برای پرداخت مبلغ رضایت‌نامه‌اش آماده‌اند، اما ریکاردو ساپینتو به این انتقال چراغ قرمز نشان داد. 

در ادامه نام‌هایی مانند تراکتور و سپاهان نیز به‌عنوان مشتریان احتمالی مطرح شدند. در میان این هیاهو، یک سری اخبار ضدونقیض هم منتشر شد؛ مثلا برخی مدعی شدند که حبیبی‌نژاد آزاد است و نیازی به پرداخت رضایت‌نامه نیست، ولی این موضوع نیز با توجه به مخالفت ساپینتو، مسیر استقلال را منتفی کرد.

اکنون مدتی می‌شود که از خبر پیشنهاد تیم‌های بزرگ به حبیبی نژاد می‌گذرد اما انگار مشخص شده آنچه به‌عنوان یک بمب نقل‌وانتقالاتی معرفی می‌شد، بیش از هر چیز جنبه رسانه‌ای داشت و فعلا خبری از انتقال قریب‌الوقوع این بازیکن به هیچ تیمی نیست.

بیشتر بخوانید: استیناف اعتراض خیبر را رد کرد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی