به گزارش خبرورزشی، باشگاه ۹۰ ارومیه با انتشار بیانیهای خبر از منتفی شدن حضور رسول خطیبی بر روی نیمکت این تیم داد.
باشگاه ۹۰ نوشت:
باشگاه ۹۰ ارومیه همانگونه که اعلام کرده بود، امروز جلسه ای برای تعیین تکلیف سرمربی جدید خود برگزار کرد. خروجی این جلسه با وجود برآورده شدن خواسته های رسول خطیبی، بنا به دلایل شخصی این مربی، جواب منفی به پیشنهاد ۹۰ ارومیه بود و همکاری طرفین منتفی شد که در فرصت مقتضی، دلایل این عدم همکاری با هواداران به اشتراک گذاشته خواهد شد.
باشگاه ۹۰ طی هفته های اخیر بعد از توافق اولیه با رسول خطیبی با اجابت خواسته های مالی مربوط به افزایش بودجه و ترمیم زیرساخت های مورد نظر وی، مقدمات را برای شروع همکاری فراهم کرده و آماده یک همکاری مثبت بود اما با این وجود در مقطع فعلی امکان همکاری طرفین میسر نشد تا باشگاه با گزینه های بعدی خود وارد مذاکره شود.
با توجه به شرایط حساس زمانی، باشگاه نود ارومیه در تلاش است تا با انجام مذاکرات فشرده با گزینه های بعدی خود که از پیش تعیین شده بودند، پرونده انتخاب سرمربی را همان طور که قبلا اعلام شده بود هر چه سریع تر بسته و کار خود را در فصل نقل و انتقالات تابستانی و تمرینات پیش فصل آغاز کند.
در روزهای گذشته، صحبت از حضور رسول خطیبی در نیمکت مس رفسنجان بود.
بیشتر بخوانید: سایپا هم مثل پیکان مجوز حرفه ای گرفت