دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
۱ |
۰

رسول خطیبی از سرمربیگری انصراف داد!

رسول خطیبی از سرمربیگری انصراف داد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

همکاری نود ارومیه و رسول خطیبی با وجود توافقات انجام شده در ۴۵ روز گذشته و برآورده شدن همه الزامات تعیین شده از سوی این مربی منتفی شد.

به گزارش خبرورزشی، باشگاه ۹۰ ارومیه با انتشار بیانیه‌ای خبر از منتفی شدن حضور رسول خطیبی بر روی نیمکت این تیم داد.

باشگاه ۹۰ نوشت:

باشگاه ۹۰ ارومیه همانگونه که اعلام کرده بود، امروز جلسه ای برای تعیین تکلیف سرمربی جدید خود برگزار کرد. خروجی این جلسه با وجود برآورده شدن خواسته های رسول خطیبی، بنا به دلایل شخصی این مربی، جواب منفی به پیشنهاد ۹۰ ارومیه بود و همکاری طرفین منتفی شد که در فرصت مقتضی، دلایل این عدم همکاری با هواداران به اشتراک گذاشته خواهد شد.

باشگاه ۹۰ طی هفته های اخیر بعد از توافق اولیه با رسول خطیبی با اجابت خواسته های مالی مربوط به افزایش بودجه و ترمیم زیرساخت های مورد نظر وی، مقدمات را برای شروع همکاری فراهم کرده و آماده یک همکاری مثبت بود اما با این وجود در مقطع فعلی امکان همکاری طرفین میسر نشد تا باشگاه با گزینه های بعدی خود وارد مذاکره شود.

با توجه به شرایط حساس زمانی، باشگاه نود ارومیه در تلاش است تا با انجام مذاکرات فشرده با گزینه های بعدی خود که از پیش تعیین شده بودند، پرونده انتخاب سرمربی را همان طور که قبلا اعلام شده بود هر چه سریع تر بسته و کار خود را در فصل نقل و انتقالات تابستانی و تمرینات پیش فصل آغاز کند.

در روزهای گذشته، صحبت از حضور رسول خطیبی در نیمکت مس رفسنجان بود.

بیشتر بخوانید: سایپا هم مثل پیکان مجوز حرفه ای گرفت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مجید از تهران IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    بله دوستان باشگاه ۹۰ ارومیه آقای مربا از باشگاه مس سر درآورد و به پیشنهاد شما نه گفت . میدونید چرا ؟چون اونجا چرب و چیلی تر هست وبریز و بپاش و بخور بخور بیشتر هست آدم افساد طلب جای خوب نمیتونه کار بکند هییت مدیره پیکان و سایپا کم خورده حالا رفته مس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی