دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
۰ |
۰

آخرین وضعیت مدافع مصدوم استقلال؛ آشورماتوف جراحی می‌کند؟

آخرین وضعیت مدافع مصدوم استقلال؛ آشورماتوف جراحی می‌کند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدافع ازبکستانی استقلال همچنان منتظر مشخص شدن زمان دقیق بازگشت به میادین است.

به گزارش خبرورزشی، رستم آشورماتوف، مدافع تازه‌وارد و ملی‌پوش ازبکستانی استقلال، در جریان تمرین گروهی آبی‌پوشان در اردوی ترکیه دچار مصدومیت زانو شد. باشگاه پس از انجام MRI و ارزیابی دقیق نتیجه‌گیری کرد که او حدود شش هفته از میادین دور خواهد بود.

طبق آخرین شنیده‌ها، آشورماتوف نیازی به عمل جراحی ندارد و این خبر برای کادر فنی و هواداران استقلال بسیار خوشحال‌کننده است، چرا که زمان دوری او از میادین از دو ماه بیشتر نخواهد شد. تیم پزشکی و فیزیوتراپی استقلال برنامه‌ای تخصصی برای دوران بهبودی آشورماتوف طراحی کرده‌اند تا او بتواند بدون جراحی به تمرینات بازگردد. اگرچه غیبت او در دیدار سوپرجام و احتمالا چند هفته اول لیگ محتمل است، اما اگر قضیه همین باشد، جای نگرانی نیست و این وضعیت خبر خوبی برای ریکاردو ساپینتو است.

اکنون باید منتظر تایید رسمی پزشک استقلال در خصوص جزییات مصدومیت خرید جدید آبی ها بمانیم.

بیشتر بخوانید: آش استقلال با وجود دو آشپز به این روز افتاد/ مقصر اصلی این وضعیت مالک باشگاه است/ ساپینتو هم فهمید در استقلال هرکسی ساز خودش را می‌زند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی