یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
۰ |
۰

مدافع پرسپولیس به لیگ ترکیه نزدیک شد

مدافع پرسپولیس به لیگ ترکیه نزدیک شد
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه ریزه‌اسپور به جذب بازیکن فصل قبل پرسپولیس علاقمند شده است.

قرارداد ایوب العملود با پرسپولیس به پایان رسید و سرخپوشان حاضر نشدند با بازیکن مراکشی ادامه بدهند.

به نقل از infosports مراکش، با آنکه باشگاه الوداد به جذب ایوب العملود بسیار نزدیک شده بود اما این بازیکن یک پیشنهاد از لیگ ترکیه دریافت کرده که ممکن است مسیرش را تغییر دهد. باشگاه ریزه‌اسپور ترکیه به جذب العملود ابراز علاقه نشان داده و در حال مذاکره با مدیر برنامه‌های این بازیکن است.

این سایت مراکشی در ادامه نوشت که مسئولان باشگاه الوداد بسیار امیدوارند بتوانند زمینه بازگشت العملود را به تیم مهیا کنند و در انتظار تصمیم نهایی این بازیکن هستند.

العملود هر چند شروع بسیار خوبی با پرسپولیس داشت و توانست در دیدار برابر تراکتور هم یک گل بسیار حساس را در ابتدای لیگ به ثمر برساند اما رفته‌رفته هم با افت محسوس مواجه شد و هم بازی‌های زیادی را به خاطر آسیب‌دیدگی از دست داد و همین باعث شد تا باشگاه پرسپولیس هم در نهایت قراردادش را تمدید نکند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی