شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
۱ |
۰

۱۰ سال قبل در چنین روزی (۱۸ مرداد ۱۳۹۴)

خبرورزشی‌گردی| خسرو حیدری: استقلال می‌خواهد مثل بارسلونا فوتبال بازی کند/ مطمئن باشید هواداران را به ورزشگاه برمی‌گردانیم

خبرورزشی‌گردی| خسرو حیدری: استقلال می‌خواهد مثل بارسلونا فوتبال بازی کند/ مطمئن باشید هواداران را به ورزشگاه برمی‌گردانیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مربی کنونی استقلال ۱۰ سال قبل مدعی بود این تیم می‌خواهد شبیه بارسلونا فوتبال بازی کند.

خسرو حیدری که هم‌اکنون یکی از دستیاران ریکاردو ساپینتو تلقی می‌شود، تابستان سال ۱۳۹۴ و در هفته‌های آغازین پانزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر وعده‌ای جذاب به هواداران استقلال داد.

حیدری طی مصاحبه اختصاصی با خبرورزشی که هجدهم مرداد سال ۹۴ منتشر شد، از آینده خوب استقلال در لیگ پانزدهم حرف زد:

  • مطمئن باشید کاری می‌کنیم که ورزشگاه آزادی پر شود و هواداران استقلال از دیدن بازی‌های ما لذت ببرند.
  • در فوتبال این روزها (منظور خسرو سال ۹۴ بود) سبک تیکی‌تاکا و مالکیت توپ اهمیت زیادی دارد. شیوه‌ای که بارسلونا سرآمد آن است و ما هم باید از این تیم یاد بگیریم و مثل بارسلونا بازی کنیم.
  • برخلاف شایعاتی که مطرح شده، بین دو نیمه بازی استقلال و ملوان آقای قلعه‌نویی را دیدم و از او رخصت گرفتم. ایشان سال‌ها برای خسرو حیدری و استقلال زحمت کشیده و نباید زحماتش از یاد کسی برود.
  • پرویز مظلومی در بین دو نیمه بازی با ملوان به ما گفت تحت هیچ شرایطی نباید عقب‌نشینی کنیم چون هواداران فوتبال تهاجمی دوست دارند.

توضیح خبرورزشی: استقلال در لیگ پانزدهم نتوانست قهرمان شود و نمایشی که ارائه کرد نیز در نهایت موجب جلب رضایت طرفدارانش نشد.

خبرورزشی‌گردی| خسرو حیدری: استقلال می‌خواهد مثل بارسلونا فوتبال بازی کند/ مطمئن باشید هواداران را به ورزشگاه برمی‌گردانیم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی