اولین مسابقه رسمی توماس فرانک به عنوان سرمربی تاتنهام با ناکامی و دلشکستگی به پایان رسید. اسپرز در ضربات پنالتی مقابل قهرمان اروپا، پاریسنژرمن، در ورزشگاه فریولی اودینه شکست خورد و جام را از دست داد.
تاتنهام با گلهای میکی فاندیفن و کریستین رومرو تا شش دقیقه مانده به پایان بازی ۲-۰ پیش بود. اما پاریسنژرمن بازی را به ضربات پنالتی کشاند؛ لی کانگ این در دقیقه ۸۵ گل زد و سپس گونسالو راموس در دقایق پایانی وقت تلف شده، تساوی را رقم زد.
در ضربات پنالتی، اسپرز با دو گل سریع پیش افتاد اما از دست دادن ضربات توسط ماتیس تل و فاندیفن باعث شد تیم فرانسوی با نتیجه ۴-۳ پیروز شود و جام از دست تاتنهام خارج شود.
فرانک پس از بازی گفت: «ما بازی بسیار خوبی مقابل یکی از بهترین تیمهای جهان انجام دادیم. تیم، بازیکنان و هواداران دلایل زیادی برای خوشحالی دارند. ضربات پنالتی همیشه شانسی هستند. روش دفاعی ما عالی بود و ضربات نیز بسیار خطرناک. با وجود ناامیدی، شنبه با تمام توان فصل را آغاز خواهیم کرد.»
بیشتر بخوانید: اعتراف انریکه بعد از فتح سوپرجام: تاتنهام بهتر بود، ما فقط خوششانس بودیم!