جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹
۰ |
۳

گزینه جانشینی بیرانوند انتخاب شد/ از سپاهان تعجب می‌کنم، آلوز بازیکن ماست!

گزینه جانشینی بیرانوند انتخاب شد/ از سپاهان تعجب می‌کنم، آلوز بازیکن ماست!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سعید مظفری‌زاده از اولویت تراکتور برای جذب دروازه‌بان خارجی خبر داد.

در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره جذب دروازه‌بان جدید برای تراکتور پس از اعلام رای پرونده بیرانوند ادامه دارد، سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل این باشگاه، اعلام کرد که اولویت آن‌ها جذب دروازه‌بان خارجی است و در عین حال، از باشگاه سپاهان به دلیل وضعیت ریکاردو آلوز ابراز تعجب کرد.

پس از اعلام رای پرونده علیرضا بیرانوند، باشگاه تراکتور فعالیت خود را برای جذب دروازه‌بان جدید آغاز کرد. با وجود مطرح شدن نام گزینه‌های داخلی مختلف، سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل تراکتور، اعلام کرد که اولویت باشگاه جذب دروازه‌بان خارجی است.

مظفری‌زاده در این خصوص در برنامه شب های فوتبالی گفت: گزینه‌های داخلی مختلفی برای دروازه تراکتور مطرح شدند اما گزینه‌هایی که به جمع‌بندی نهایی رسیده‌اند، همگی خارجی بودند.

وی همچنین از افشای نام گزینه‌های مدنظر خودداری کرد و افزود: به هیچ عنوان نمی‌خواهم اسم بیاورم؛ اگر اسم همان دو دروازه‌بانی که برایشان بلیت هم تهیه کرده بودیم را می‌گفتیم، به نفع باشگاه و خود بازیکنان نبود.

مدیرعامل تراکتور در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به پرونده شکایت این باشگاه از سپاهان و ریکاردو آلوز پرداخت و گفت: آلوز بازیکن خوب و باارزشی برای تیم ما بود؛ الان هم بازیکن تیم ما و تحت قرارداد تراکتور است. حقوق اولیه او هم پرداخت شد و چندین تماس با او گرفتیم تا در تمرینات به موقع حاضر شود.

مظفری‌زاده با انتقاد از باشگاه سپاهان اظهار داشت: ما از آلوز فسخی ندیدیم فقط یک روز دیدیم با پیراهن دیگری عکس گرفت؛ آلوز اگر در سوپرجام به رختکن می‌آمد و لباس تراکتور هم می‌پوشید هیچ مشکلی وجود نداشت.

وی در پایان تاکید کرد: پرونده بیرانوند و آلوز کاملا متفاوت است؛ ما یک ماه بعد از فسخ بیرانوند با او قرارداد بستیم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی