یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴
۱ |
۳

بهمن طهماسبی: دوست داشتم در گروه النصر قرار می‌گرفتیم/ حتما باید در گروهمان اول شویم تا به تیم رونالدو نخوریم

بهمن طهماسبی: دوست داشتم در گروه النصر قرار می‌گرفتیم/ حتما باید در گروهمان اول شویم تا به تیم رونالدو نخوریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با ادامه نتایج قرعه کشی لیگ لیگ قهرمانان آسیا برخی کارشناسان استقلالی غره استقلال را خوب و برخی خطرناک توصیف کردند.

بهمن طهماسبی بازیکن سال‌های گذشته استقلال در صحبتی که با خبرورزشی انجام داد درباره قرعه‌کشی این تیم در رقابت‌های لیگ ۲ قهرمانان آسیا گفت: با توجه به وضعیت پیشرفت تیم‌ها در سطح آسیایی قطعا این گروه برای استقلال آسان نیست. هرچند من دوست داشتم در گروه النصر قرار می‌گرفتیم تا لااقل در مراحل حذفی به این تیم نخوریم که این قضیه رخ نداد. ولی به هر حال ما باید با تمام توان در این گروه خودمان را به عنوان تیم اول به دور بعد برسانیم تا لااقل در مراحل بعدی به صورت ضربدری با تیم‌های دوم گروه‌های دیگر بازی کنیم و لااقل در مرحله اول حذفی به یایارن رونالدو نخوریم.

وی افزود: من مطمئنم النصر در گروهش اول خواهد شد. امیدوارم استقلال بهترین اتفاقات را در آسیا رقم بزند تا نماینده شایسته‌ای برای ایران باشد.

متن کامل این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • سعید اعرابی IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    ببین تو رو خدا، تیمهامون از سطح اول آسیا به سطح دو سقوط کرده اند بعد پیشکسوت ما می گوید اگر تو گروه النصر باشیم بهتره!!! بابا اصل مطلب رو دریابید،فوتبال ما داره جایگاهش رو حتی توی اسیا هم از دست میده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی