در بازی چند روز قبل پرسپولیس مقابل آلومینیوم که به صورت دوستانه برگزار شد، مرتضی پورعلی گنجی ستاره ملی پوش پرسپولیس بعد از برخورد با یکی از بازیکنان حریف از ناحیه صورت و بینی آسیب دید و بینی مرتضی دچار خونریزی شد. بررسی های اولیه در این خصوص نشان می دهد مصدومیت پورعلی گنجی خیلی جدی نیست و او مشکلی برای حضور در تمرینات پرسپولیس برای ندارد.
مرتضی هم طی روزهای اخیر حضوری فعال در تمرینات پرسپولیس داشت؛ البته که او با گارد محافظ بینی تمرین می کرد. پورعلی گنجی مدافع فیکس و اصلی پرسپولیس به حساب می آید و وحید هاشمیان هم حساب ویژه ای روی او برای فصل پیش رو باز کرده است ولی گویا شرایط بینی مرتضی طوری نیست که او بتواند برای پرسپولیس در بازی فردا مقابل فجر به میدان برود.
خود او دوست دارد هرطور شده در این بازی حضور داشته باشد ولی پزشکان به او توصیه کردند در صورت امکان بازی نکند. بازی کردن پورعلی گنجی ریسک بالایی دارد به خصوص اینکه او یک مدافع است و مدام روی زمین و هوا با بازیکنان حریف درگیر خواهد شد. تا این لحظه احتمال بازی کردن پورعلی گنجی کم است ولی قرار است وضعیت بینی او امروز توسط یک پزشک متخصص بررسی شود و سپس معلوم خواهد شد که پورعلی گنجی می تواند برای پرسپولیس به میدان برود یا خیر.
همچنین ببینید: فرصت طلایی پرسپولیس در نقل و انتقالات سوخت!