دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
۱ |
۰

پاسخ منفی باشگاه پرسپولیس به درخواست علیپور

پاسخ منفی باشگاه پرسپولیس به درخواست علیپور
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه پرسپولیس با پیشنهاد افزایش مبلغ قرارداد مهاجم گلزن فصل گذشته خود مخالفت کرد.

علی علیپور مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس خواهان افزایش مبلغ سال دوم قراردادش با پرسپولیس شده است تا در روزهایی که مدیران این باشگاه با مشکل سقف بودجه برای ثبت قرارداد بازیکنان تازه وارد خود دست و پنجه نرم می‌کنند با چنین درخواستی هم روبرو شوند.

علیپور که فصل گذشته تنها مهاجم گلزن پرسپولیس بود فعلا قرار است با همان مبلغ قبلی مندرج در قراردادش با پرسپولیس کار را پیش ببرد و بررسی افزایش مبلغ قراردادش به ماه‌های پیش رو موکول شود.

باشگاه پرسپولیس تصمیم دارد پیشنهاد تمدید قرارداد با او را ارائه کند و در بسته پیشنهادی خود موضوع افزایش مبلغ را نیز قرار دهد.

شایان ذکر است علیپور امروز در نخستین بازی پرسپولیس در بیست و پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر در خط حمله تیمش مقابل فجر شهید سپاسی شیراز حضور خواهد داشت. این دیدار از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شسهدای شهرقدس برگزار می‌شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • فرزاد DE ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    چه ربطی داره.مثل اینه که صاحبخونه وسط سال بگه اجاره‌ را بیشتر کنم. خب قرارداد بستی نه بامبلغ کم، تعهد یاد بگیرید.جای بهانه گیری حرفه ای باشید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی