چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴
۴ |
۲

غیبت دوباره حردانی در ترکیب استقلال خبرساز شد +عکس

غیبت دوباره حردانی در ترکیب استقلال خبرساز شد +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پس از اعلام اسامی بازیکنان استقلال برای دیدار مقابل ذوب آهن اتفاقات مربوط به دیدار سوپرجام برای یکی از ستاره‌های این تیم تکرار شد.

ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال که همراه با تیمش در دیدار هفته اول موفق به شکست تراکتور شده بود برخلاف بازی سوپرجام مقابل همین تیم از صالح حردانی در ترکیب اصلی استفاده کرد.

مرد پرتغالی نیمکت استقلال در دیدار هفته دوم بار دیگر سال حردانی را از ترکیب خارج کرد و حتی در بین نفرات ذخیره هم از این بازیکن استفاده نشد.

همین موضوع در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بین هواداران استقلال به عنوان یکی از نقاط ضعف استقلال در خط دفاعی مطرح و به ثمر رسیدن گل‌های تیم ذوب آهن را به این موضوع ربط دادند.

صالح حردانی نیز با انتشار یک استوری و متنی که در آن نوشته شده بود: «روزهای سخت که همیشگی نیست، بالاخره تموم میشه. ولی شناختیم اونایی که باید می‌شناختیم رو...» به این موضوع واکنش نشان داد.

همین موضوع کافی بود تا طرفداران استقلال مدافع تیمشان را به صبوری دعوت کنند اما به نظر می رسد مدافع آبی پوشان از وضعیتش به هیچ عنوان راضی نیست.

استوری صالح حردانی
صالح حردانی پس از بازی نکردن مقابل ذوب آهن این متن و تصویر را در اینستاگرامش منتشر کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • مجتبی هاشمی IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    صالح باید جای جلالی در ترکیب باشه. عملکرد جلالی در صحنه گل دوم ذوب نشان از آماتور بودن این بازیکن در دفاع رو نشون میده . البته در هجوم هم فقط یک سانتر با کیفیت داشت که ....
  • علی 56 IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    واقعا ما خودمونم بارها تو نظرات میگیم چرا ؟ میتونه بجای سهرابیان بیاد و رامین بره جلو و با چشمی و عرف و جلالی دفاع 4 نفره بشن تا آشورماتف برگرده باید بگین چرا نیست تا حاشیه درست نشه برای تیم البته دلیلی اگه دارن برای اینکار صلح امتحانشو پس داده از خیلی ها بهتره

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی