یکشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
۳۶ |
۱۳

برای دیده شدن راه‌های بهتری هم هست؛ گزارشگر بی‌نام‌ونشان با سوتی‌های رنگارنگ مرزهای «ارادت» را جابه‌جا کرد!

علیرضا دهقانی گزارشگر تلویزیون
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

صحبت‌های عجیب علیرضا دهقانی، گزارشگر صداوسیما خشم مردم را به همراه داشته است.

علیرضا دهقانی، گزارشگر صداوسیما این روزها حضور فعالی در شبکه‌های مختلف دارد. او سال‌هاست گزارش می‌کند ولی خیلی مطرح و شناخته‌شده نیست. این گزارشگر که بیشتر با اطلاعات اشتباه و سوتی‌هایش شناخته می‌شد، برای مطرح‌شدن و اسم‌درکردن راه عجیب و فاجعه‌باری را انتخاب کرد. او در برنامه زنده شبکه ورزش با غروری خاص و البته بی‌جا، مدعی شد صداوسیما مجانی برای مردم فوتبال پخش می‌کند ولی آن‌ها باز هم غر می‌زنند.

حرف‌های عجیبی که خشم و عصبانیت خیلی‌ها را در پی داشت. این گزارشگر که نتوانسته بود به لحاظ فن گزارشگری برای خودش نامی‌دست و پا کند، خواست برای دیده شدن راه‌های دیگری را امتحان کند. او مثال عجیبی هم زد که مردم در اروپا پول می‌دهند تا فوتبال ببینند ولی این‌جا دیدن فوتبال مجانی است. هرچند جواد خیابانی به درستی در جواب این گزارشگر کم‌نام‌ونشان اعلام کرد پخش فوتبال و ایجاد سرگرمی برای مردم وظیفه صداوسیما است ولی در جواب به این آقای گزارشگر باید گفت که در دنیا شبکه‌هایی که فوتبال نشان می‌دهند، اکثرا خصوصی هستند و به همین دلیل مردم پول می‌دهند تا فوتبال ببینند.

اینجا اما صداوسیما بودجه کلان چندهزارمیلیاردی از جیب مردم دارد و باید هم برایشان فوتبال مجانی پخش کند. بماند که خیلی وقت‌ها تصاویر قطع می‌شود و کیفیت لازم را ندارد چون دوستان نمی‌توانند به راحتی به صورت مجانی از شبکه‌های دیگر تصاویر را به اصطلاح مودبانه دریافت(!) کنند. اکثر شبکه‌ها حق پخش بازی‌ها را می‌خرند و باید هم از مردمشان پول بگیرند ولی دوستان این آقا در صداوسیما بدون پرداخت حق پخش که بارها در این خصوص گیر افتادند و جریمه هم شدند، تصاویر را مجانی می‌گیرند و حالا منت بر سر مردم می‌گذارند. آقای سوتی‌های رنگارنگ بهتر است از دوستانش در سازمان بپرسد چطور با قدرت و زور زیاد حق پخش واقعی فوتبال را به تیم‌ها نمی‌دهند و بدون رضایت از تیم‌های باشگاهی و ملی بازی‌ها را پخش می‌کنند و البته درآمدهای هنگفت چندهزارمیلیاردی از صدقه سر همین فوتبال دارند.

این گزارشگر عشق شهرت جمعه هم موقع گزارش بازی تیم ملی با افغانستان به نوعی دیگر مرزهای ارادت را جابه جا کرد و ارادت خاص و ویژه خود را به فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی نشان داد. او ابتدا با حمایت از حضور تیم ملی در تورنمنت بی‌لِول کافا مدعی شد چون اکثر تیم‌ها درگیر بازی‌های انتخابی جام جهانی هستند، تیم ملی نمی‌توانست بازی دوستانه انجام دهند. این درحالی است که چندین تیم که به همراه ایران راهی جام جهانی شدند، بازی‌های دوستانه ترتیب دادند و خیلی از تیم‌ها بودند که می‌شد با آن‌ها بازی کرد.

در کنار این، آقای گزارشگر بارها از جوان‌گرایی و اعتماد قلعه‌نویی به بازیکنان لیگ تعریف و تمجید کرد که در نوع خود عجیب بود. میانگین سنی ما در این بازی که تقریبا هیچ‌کدام از این بازیکنان شانسی برای حضور در ترکیب اصلی تیم ملی در جام جهانی ندارند، بالای ۲۷ سال بود که ترکیب جوانی به حساب نمی‌آید. ضمنا آقای گزارشگر اگر نمی‌داند باید به او یادآوری کنیم بازیکن جوان و پدیده به بازیکنان زیر ۲۰ سال می‌گویند نه بازیکنانی که در ترکیب کنونی تیم ملی ۲۳، ۲۴، ۲۷ و ۲۹ سال دارند. بماند که در فوتبال اروپا الان بازیکن ۱۵ و ۱۶ ساله بازی می‌دهند و در دنیا به این نفرات پدیده و استعداد می‌گویند.

استاد همچنین فرمودند تیم ملی کم به حریفانش موقعیت می‌دهد ولی خب گل خوردن از افغانستان و آمار خط دفاعی تیم ملی در مقدماتی جام جهانی نشان می‌دهد هر تیمی‌از هرجایی جلوی ما قرار گرفت، به ما گل زد و یا بارها روی دروازه تیم ملی موقعیت ساخت. آقای مخلص برای عده‌ای خاص بهتر است جای منت گذاشتن سر مردم و راه رفتن روی اعصاب افرادی که با بی‌آبی و بی‌برقی و انواع و اقسام مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، برای دیده شدن راه‌های بهتری پیدا کند.

او به جای صحبت در خصوص موضوعاتی که هیچ ربطی به او ندارد، اطلاعاتش را در مورد فوتبال بالا ببرد تا مردم موقع گزارش‌های او مجبور نشوند صدای تلویزیون را ببندند و یا کانال را عوض کنند. اگر هم نمی‌تواند این کار را انجام دهد که طی این سال‌ها این موضوع را ثابت کرده، بهتر است سکوت کند و همان بازی‌های بی‌اهمییت و قدیمی با تاخیر را مثل همه این سال‌هایی که گذشت، گزارش کند.

در همین ارتباط ببینید: توهین عجیب گزارشگر صداوسیما به مردم: مفت می‌بینید غر هم می‌زنید! +ویدیو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲۴
  • قلیچ اف IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    اشتباه نکنید اینا سوتی نیست!! تملق صرف برای بالا رفتن از پله های ترقی!
  • حامد IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    بهتره صدا و سیما از گزارشگران جوانی که در مسابقه اقای گزارشگر شرکت کرده بودند در پخش زنده فوتبال استفاده کنه
  • علی سپه وند IR ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    از همه بدتر عدم شناخت چهره بازیکنها ست جاییکه کوشکی رو. براساس زیرنویس تاجیک‌ها قائدی خوند،یا مهران احمدی و... رو نمیشناخت
  • زیگزاگ IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    درود
  • غلامرضا عالیشوندی IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    بهترین گزارشگر ایران فقط عادل فردوسی پور. عادل تو قلب دهها میلیون ایرانی است.
  • جواد IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    کدوم مجانی ؟ صدا و سیما هزاران میلیارد تومن از بیت‌المال بودجه می‌گیره
  • تراکتور قهرمان تبریز IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    با سلام به دوستان یه مثلی هست که میگه وقتی آب سربالا بره قورباغه ابو عطا میخونه
  • ... IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    بزودی پلتفرم هایی خواهد امد که هوش مصنوعی فوتبال رو زنده جداب تر با صدای گزارشگر دلخواه گزارش کنه و دیگه کسی اصلا تلوزیون نمیبینه پولی هم که میدن براش ارزششو داره بی منت کارشو میکنه هر روزم داستان نداره بزن گاراژ تلوزیون میلی
  • شهرام IR ۱۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    بودجه نجومی از بیت المال و تبلیغات ده دقیقه اول بازی ده دقیقه وسط بازی که ثانیه ۴..میلیون پولش رو میگیرن وب بالا در پخشای زنده.بله نجومی پول درمیارن بدون یریال هزینه بنظرم باید یه سهمیم ب مردم بحساب مردم واریز بشه نکه بخان یچیزم بگیرن
  • ابی IR ۲۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    بهترین گزارشگر فقط قانع
  • رحمان IR ۱۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۴
    خیلی بد
  • حمید فصیحی نسب IR ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۴
    مقصر صدا سیما است که امثال این آقا را برای پرکردن والبته لنگ پهن کردن و تعریف و تمجید از سیما و دارو دسته آنها مجری برنامه میکنند و این آقا هم دیده که میثاقیان چه جوری اومد شد مجری برنامه های مختلف سیما اون هم همان راه را دارد میرود آنهائی هم که میروند برنامه این آقایان دست کمی از اینها ندارند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی