سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
۰ |
۲

استقلال تکلیف مدعیان باشگاه را روشن کرد؟ ادعای مدیر استقلال: مدیران قدیمی را برنمی‌گردانیم!

استقلال تکلیف مدعیان باشگاه را روشن کرد؟ ادعای مدیر استقلال: مدیران قدیمی را برنمی‌گردانیم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

این روزها شایعات زیادی در مورد بازگشت برخی مدیران اسبق به استقلال مطرح شده اما عده‌ای معتقدند که چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

در روزهای گذشته این بحث مطرح شد که برخی از مدیران ارشد استقلال که در سالیان گذشته در این باشگاه سمت‌هایی داشته و حتی مدیرعامل هم شده بودند، دوباره برای گزینه مدیرعاملی مد نظر قرار گرفته‌اند.

البته این شایعه با قاطعیت وسط کادر کنونی مدیریت در باشگاه رد می‌شود. یکی از مدیران ارشد باشگاه استقلال به شرط ننوشتن نامش (اسم این شخص به امانت نزد ما محفوظ است) در این رابطه به خبرورزشی گفت:

اینکه برخی افراد و مدیران محترم گذشته بخواهند برای بازگشت به استقلال لابی کنند اصلاً اتفاق عجیبی نیست و شاید واقعاً هم رخ داده باشد. من نمی‌توانم علاقه یا لابی آنها برای برگشتن به استقلال را به طور کامل نفی کنم چون یک مساله شخصی است ولی قاطعانه می‌گویم بازگرداندن مدیران اسبق به استقلال و مدیرعامل کردن آنها در باشگاه اصلاً جزو سیاست‌های هلدینگ نیست. حداقل اینکه تا امروز یعنی یازدهم شهریور سال ۱۴۰۴ چنین چیزی در سیاست کاری مطرح نشده و بعید به نظر می‌رسد که در روزهای آینده نیز شرایط تغییر کند.

توضیح خبر ورزشی: همانطور که گفتیم نام این مدیر نزد ما محفوظ است و نگاهش را هم منعکس کردیم اما تجربه نشان داده که در فوتبال ایران هیچ چیز غیر ممکن نیست بنابراین خبرورزشی نه قاطعانه می‌توان بگوید مدیران قبلی دیگر برنمی‌گردند، نه با قاطعیت می‌توان گفت آنها حتماً برمی‌گردند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی