شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
۹ |
۱۰

۲۰ میلیارد برای بازی نکردن؛ استقلال در آستانه محکومیت سنگین!

۲۰ میلیارد برای بازی نکردن؛ استقلال در آستانه محکومیت سنگین!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هافبک عراقی که حتی یک دقیقه هم برای استقلال بازی نکرد، با شکایت به فیفا خواهان دریافت ۲۰ میلیارد تومان از این باشگاه شد؛ حالا آبی‌ها در آستانه یک محکومیت سنگین دیگر قرار دارند.

هافبک عراقی که هرگز فرصت بازی برای استقلال را پیدا نکرد، حالا با شکایت به فیفا، خواهان دریافت مبلغی در حدود ۲۰ میلیارد تومان از این باشگاه شده است.

منتظر محمد، هافبک عراقی، سه فصل پیش با قراردادی سه‌ساله به استقلال پیوست. او پس از چند جلسه تمرین با آبی‌پوشان، به‌صورت قرضی راهی مس رفسنجان شد و یک فصل را در جمع نارنجی‌پوشان لیگ برتری سپری کرد.

پس از پایان قرارداد قرضی، منتظر محمد به تهران بازگشت، اما با وجود آن‌که هنوز دو فصل دیگر با استقلال قرارداد داشت، نتوانست نظر کادر فنی را جلب کند و جایی در لیست تیم برای لیگ بیست‌وچهارم پیدا نکرد. به همین دلیل، از سوی باشگاه کنار گذاشته شد و نامش در لیست بازیکنان این فصل ثبت نشد.

با این حال، این پایان ماجرا نبود. هافبک عراقی که هنوز دو سال قرارداد معتبر با استقلال دارد، اخیراً شکایتی را به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) ارسال کرده و خواستار دریافت کل مبلغ قراردادش، معادل حدود ۲۰ میلیارد تومان، شده است.

ابلاغیه این شکایت به باشگاه استقلال رسیده و تیم حقوقی باشگاه نیز لایحه دفاعیه خود را آماده کرده و برای فیفا ارسال کرده‌اند. با این حال، به نظر می‌رسد با توجه به اینکه منتظر محمد قرارداد رسمی داشته و باشگاه بدون فسخ یک‌طرفه یا توافقی، او را کنار گذاشته، احتمال محکومیت استقلال بسیار زیاد است.

در صورت صدور حکم قطعی، استقلال باید مبلغی هنگفت را به بازیکنی پرداخت کند که حتی یک دقیقه هم با پیراهن این تیم در رقابت‌های رسمی بازی نکرده است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۶
  • رضا IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
    همه این موضوع را میداند ولی مدیران استقلال نمی دانند؟ همش دنبال شلوغ کاری و حاشیه هستید دو تا خبر ناب و شجاعانه بگذارید مخاطب جمع کنید این کارها چیه.
  • رامین گودرزی IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    درود-اینم از ذات عرب جماعت-
  • س.ش.ه IR ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    یادم هست این بازیکن رو استقلال قرضی به می فرستاد قطعا رایگان نفرستاده و پول گرفته اما در تیم حریف درسون و کارتال و امیری و مهری و ارویه و ارونوف همه اینها یا مصدومند یا پول خوبی گرفتند تا بروند .769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی