دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۵
۰ |
۰

خبر مهم تاج از قول رئیس فیفا

خبر مهم تاج از قول رئیس فیفا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، از دریافت تضمین‌های لازم از سوی جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، برای حضور تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶ خبر داد.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، با اعلام خبری دلگرم‌کننده، از تضمین‌های قاطع جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، برای حضور بدون دغدغه تیم ملی کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ پرده برداشت. اینفانتینو که پس از دیدار تیم‌های ملی ازبکستان و ایران در فینال تورنمنت کافا ۲۰۲۵، در رختکن تیم ملی ایران حضور یافته بود، حمایت همیشگی خود از فوتبال ایران را ابراز داشت.

تاج در حضور اینفانتینو و جمع بازیکنان و کادر فنی تیم ملی گفت: «بسیار خوشحالیم که در کنار بازیکنان، امیر قلعه‌نویی و آقای اینفانتینو هستیم. ایشان همواره حمایت بی‌دریغی از فوتبال ایران داشته‌اند و من از نزدیک شاهد این حمایت‌ها بوده‌ام. از زمان حضور ایشان در فیفا، کارهای مثبتی از جمله ساخت و ساز در کمپ تیم‌های ملی با کمک ایشان به سرانجام رسید و لازم می‌دانم در حضور بازیکنان از رئیس فیفا تشکر کنم.»

رئیس فدراسیون فوتبال ایران با اشاره به نگرانی‌های احتمالی پیرامون حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ افزود: «بحث جام جهانی ۲۰۲۶ و مشکلاتی که ممکن است پیش بیاید، مطرح است، اما با حضور ایشان هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. با آقای اینفانتینو صحبت کردیم و ایشان تضمین‌های لازم را داده‌اند که مشکلی برای جام جهانی پیش نمی‌آید. امیدوارم بتوانیم در جام جهانی خوش بدرخشیم.» تاج در پایان با تمجید از عملکرد بازیکنان در بازی مقابل ازبکستان، گفت: «امروز هم مقابل ازبکستان خیلی خوب بودید و ۱۰ نفره ۱۳۰ دقیقه جنگیدید.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی