سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
۴ |
۰

سرمربی استقلال هنوز ماجرای فتح الله‌زاده را فراموش نکرده!

ریکاردو ساپینتو: ۶ ماه از استقلال حقوق نگرفتم ولی تیم را به هم نریختم

ریکاردو ساپینتو: ۶ ماه از استقلال حقوق نگرفتم ولی تیم را به هم نریختم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مشخص است که ریکاردو ساپینتو هنوز ماجراهایش با علی فتح‌الله‌زاده در استقلال را فراموش نکرده است. 

حرف‌هایی که ریکاردو ساپینتو در تلویزیون بر زبان آورد، جدا از بعد تبلیغاتی، نشان دهنده ماجراهایی بود که از نظر او هنوز تمام نشده‌اند. 

سرمربی استقلال در بخشی از حرف‌هایش به اتفاقات رخ داده طی دوره اول سرمربیگری خود اشاره کرد و گفت: من در آن مقطع با تمام وجود حواسم به تیمم بود تا انسجام شاگردانم بر هم نخورد. شش ماه بود که از استقلال حقوق نگرفته بودم ولی تیم را به هم نزدم و شکایت نکردم. می‌توانستم قراردادم را فسخ کنم اما این کار را نکردم و در استقلال ماندم. طی دوره سرمربیگری خودم در آن مقطع، استقلال ۳ مدیر مختلف بالای سر خود دید و شرایط خیلی عجیب بود. 

ریکاردو ساپینتو با بیان این جملات بار دیگر نشان داد که ماجراهایش هنگامه مدیرعاملی علی فتح‌الله‌زاده را از یاد نبرده است. او توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و رابطه بسیار خوبی هم با این مدیر داشت اما بعد از رفتن آجورلو و روی کار آمدن فتح الله زاده، داستان‌های ساپینتو با مدیرعامل جدید آغاز شد و کار به جایی رسید که همه می‌دانستند این دو نفر اصلاً با یکدیگر رابطه خوبی ندارند. مرد پرتغالی در بهار سال ۱۴۰۲ دو بار علیه فتح الله زاده مصاحبه کرد و مدعی شد مدیرعامل باشگاه استقلال دستمزدش را نداده است. البته حاجی هم در پاسخ تاکید کرد سرمربی آبی پوشان پاداش تمام پیروزی‌های خود را در آن مقطع سر وقت گرفت و فقط پرداخت اصل پولش به تعویق افتاده بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی