شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
۰ |
۰

فاجعه در لیگ برتر؛ سقف استادیوم روی سر تماشاگر افتاد! +ویدیو

فاجعه در لیگ برتر؛ سقف استادیوم روی سر تماشاگر افتاد! +ویدیو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در حاشیه بازی تیم‌های فجر سپاسی و ذوب‌آهن در شیراز، حادثه‌ای ناگوار رخ داد که جان هواداران را به خطر انداخت. قسمتی از کانال برق مستقر بر روی سقف ورزشگاه پارس سقوط کرد و یک هوادار را به شدت مجروح کرد.

در جریان بازی شب گذشته (جمعه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴) تیم‌های فجر سپاسی و ذوب‌آهن اصفهان در ورزشگاه پارس شیراز، یک حادثه ناگوار رخ داد. قسمتی از سازه سقف ورزشگاه شامل سینی‌های کانال برق جدا شد و بر روی سکوها سقوط کرد.

این اتفاق منجر به مصدومیت شدید یک هوادار از ناحیه صورت و سر شد. طبق گزارش‌ها، این هوادار پس از حادثه به سرعت به بیمارستان منتقل شده و تحت درمان قرار گرفت. مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس نیز در واکنش به این حادثه ضمن عذرخواهی، اعلام کرده است که با مقصران این اتفاق به صورت قانونی برخورد خواهد شد.

به دنبال این حادثه، میزبانی ورزشگاه پارس شیراز تا اطلاع ثانوی تعلیق شده است و هیچ مسابقه‌ای در این استادیوم برگزار نخواهد شد تا مشکلات سازه‌ای آن به طور کامل برطرف شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی