اینترمیامی شنبه شب در دیداری حساس موفق شد با نتیجه ۳-۲ از سد دیسی یونایتد عبور کند. لیونل مسی که در نیمه اول یک پاس گل داده بود، در نیمه دوم دو بار گلزنی کرد تا تعداد گلهای خود در این فصل را به عدد ۲۲ برساند و از سم ساریج عبور کند.
تادیو آلنده در دقیقه ۳۵ با پاس مسی اولین گل بازی را به ثمر رساند تا میامی با برتری ۱-۰ به رختکن برود. در دقیقه ۵۳ کریستین بنتکه روی پاس براندون سروانیا بازی را مساوی کرد، اما مسی در دقیقه ۶۶ گل برتری را زد و در دقیقه ۸۵ با گل دوم خود خیال هواداران را راحت کرد.
جوردی آلبا دهمین پاس گل خود را در این فصل برای گل نخست مسی داد و سرخیو بوسکتس هم پاس هفتم خود را برای گل دوم او ثبت کرد. جیکوب مورل در دقیقه ۹۷ یکی از گلها را جبران کرد اما فرصت برای بازگشت کامل دیسی یونایتد کافی نبود.
اینترمیامی که حالا در رده پنجم کنفرانس شرق قرار دارد، چهارشنبه در زمین نیویورک سیتی به میدان میرود.