چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
۰ |
۰

جنجال‌های خاص آقای خاص؛ داور اصلا شخصیت ندارد!

جنجال‌های خاص آقای خاص؛ داور اصلا شخصیت ندارد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ژوزه مورینیو، سرمربی بنفیکا، پس از تساوی ۱-۱ تیمش مقابل ریو آوه، داور بازی، سرجیو گویله، را به باد انتقاد گرفت.

ژوزه مورینیو که هفته گذشته هدایت بنفیکا را بر عهده گرفت، در نخستین تجربه‌اش با یک نتیجه ناامیدکننده روبه‌رو شد. تیم او مقابل ریو آوه، که تا کنون هیچ بردی نداشت، گل تساوی را در وقت اضافه دریافت کرد و ۱-۱ شد. مورینیو به شدت از عملکرد داور انتقاد کرد و مدعی شد تصمیمات داوری نقش کلیدی در از دست رفتن سه امتیاز داشته است، به ویژه گل مردود اعلام شده تیمش در حالی که بازی ۰-۰ بود و می‌توانست پیشرفت زودهنگام آنان را تضمین کند.

آقای خاص در گفتگو با خبرنگاران گفت:

نیمه اول چندان خوب نبودیم، اما در نیمه دوم با توجه به محدودیت‌هایمان بازی خوبی ارائه دادیم. بر بازی مسلط بودیم، هجومی بازی کردیم و موقعیت‌های متعددی خلق کردیم. ورود دو بازیکن جان تازه‌ای به تیم داد. گل زدیم، اما اگر قوانین جدید فوتبال باعث می‌شود گل‌ها به‌ خاطر این که یک انگشت کوچک پا روی انگشت کوچک پای دیگر قرار گرفته مردود شوند، من با این نوع فوتبال موافق نیستم. با این حال، باید آن را بپذیریم. ما تلاش کردیم و بالاخره گل زدیم، اما در موقعیتی که نباید گل می‌خوردیم، گل دریافت کردیم. این نتیجه بسیار ناعادلانه و ناامیدکننده بود. داور عملاً شرایط بازی را به سود ریو آوه رقم زد. ما تیمی فیزیکی یا قوی در نبردهای هوایی نیستیم و باید از طریق تاکتیک و نفوذ از جناحین به گل برسیم. عرض تیم محدود است و باید تاکتیک‌های متفاوتی را امتحان کنیم. در ضدحمله گل خوردیم، و تیمی که در حال بردن است نباید چنین گلی دریافت کند. به همین دلیل دو امتیاز ارزشمند را از دست دادیم.

مورینیو درباره داور نیز افزود: «او اصلا شخصیت ندارد!»

بنفیکا در ادامه لیگ امیدوار است با پیروزی مقابل گیل ویسنته شرایط خود را بهبود بخشد و چهار روز بعد در لیگ قهرمانان اروپا به استمفوردبریج سفر کند تا مقابل باشگاه سابق مورینیو، چلسی، به میدان برود.

همچنین بخوانید: مورینیو: انتظار داشتم مربی تیم ملی شوم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی