چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶
۴ |
۱۲

بمب خبری استقلال منفجر می‌شود؛ حسن یزدانی با دوبنده آبی در لیگ برتر

بمب خبری استقلال منفجر می‌شود؛ حسن یزدانی با دوبنده آبی در لیگ برتر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احتمال اینکه حسن یزدانی به کشتی برگردد و در لیگ برتر امسال عضو تیم استقلال باشد، وجود دارد

از دقایقی قبل شایعه‌ای در مازندران و شهرستان جویبار شنیده می‌شود که اگر به واقعیت بدل گردد، بمب خبری ورزش ایران در فصل پاییز خواهد بود.

باشگاه استقلال که با حمایت مالی هلدینگ خلیج فارس فعالیت خود در رشته‌های غیر فوتبالی را گسترش داده است، حالا می‌خواهد در کشتی هم تیمداری کند و مذاکرات جدی در این عرصه صورت گرفته است. از قرار معلوم استقلال با عنوان استقلال جویبار در لیگ کشتی آزاد کشورمان حاضر می‌شود و احتمال دارد یک تیم کشتی فرنگی نیز از خوزستان روانه مسابقات کند. هدایت آزادکاران استقلال به احتمال فراوان بر عهده کمیل قاسمی قرار می‌گیرد. قهرمان و نایب قهرمان اسبق المپیک که سابقه سرمربیگری تیم ملی کشتی کامبوج را نیز در کارنامه خود دارد.

در همین رابطه دقایقی قبل شنیدیم استقلالی‌ها قصد دارند در صورتیکه حسن یزدانی چراغ سبز نشان بدهد، این فوق ستاره کشتی جهان را به جمع نفرات خود اضافه کرده و از وجودش در ترکیب تیم کشتی خود استفاده کنند.

یک منبع آگاه به شرط افشا نشدن نامش در این رابطه به خبر ورزشی گفت: هنوز گفتگوها به صورت رسمی میان طرفین آغاز نشده ولی مقدمات کار به طور غیر رسمی در حال انجام است. اگر خود حسن یزدانی موافقت کند، قطعاً طی روزهای آینده گفتگوها آغاز خواهد شد و هیچ بعید نیست که این چهره ماندگار کشتی دنیا با استقلال قرارداد ببندد. البته نکته اینجاست که یزدانی باید ابتدا مشخص کند که تصمیم قطعی خود برای بازگشت به کشتی را گرفته یا اینکه ترجیح می‌دهد وارد عرصه مربیگری شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • فریب خوردگان IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
    فریب خوردگان تیم قرمز حکومت، تاریخ پنج دهه قبل رو مطالعه کنند. پاینده تیم تاج 💙

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی