پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵
۲۰ |
۱

پرسپولیس ۰-۰ ملوان؛ هفته پنجم لیگ برتر

پرسپولیس در قلعه حسن خان از پس ملوان هم برنیامد/ طلسم هاشمیان شکستنی نیست

پرسپولیس در قلعه حسن خان از پس ملوان هم برنیامد/ طلسم هاشمیان شکستنی نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پرسپولیس در هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور مقابل ملوان متوقف شد تا همچنان در حسرت برد در تهران باقی بماند.

تیم‌های پرسپولیس و ملوان بندر انزلی در چارچوب دیداری از هفته پنجم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۹ امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تساوی بدون گل به پایان رسید تا وحید هاشمیان همچنان در حسرت برد تیمش در بازی‌های خانگی بماند.

تنها برد این فصل پرسپولیس، در هفته دوم مقابل سپاهان در اصفهان رقم خورده و چهار دیدار دیگر سرخپوشان در تهران با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. نکته جالب دیگر در خصوص تیم هاشمیان این است که پرسپولیس در پنج هفته گذشته تنها سه گل به ثمر رسانده که نشان از عملکرد بسیار ضعیف این تیم در بخش هجومی دارد. سرخپوشان با این نتیجه ۶ امتیازی شدند.

در این مسابقه پرسپولیس نتوانست عملکرد چشم‌نوازی در جریان بازی داشته باشد و چند موقعیت این تیم هم با بی دقتی مهاجمان از دست رفت. مهمترین موقعیت پرسپولیس در این بازی تک به تک بیفوما با دروازه‌بان ملوان بود که این توپ را مهاجم پرسپولیس به بدن طیبی‌پور کوبید. ملوانی‌ها هم روی ضد حمله در دو نوبت دروازه پرسپولیس را با خطر جدی تهدید کردند که عکس‌العمل‌های نیازمند دروازه این تیم را نجات داد.

ناکامی پرسپولیس در کسب پیروزی در این بازی هم باعث شد تا هواداران شعار حیا کن، رها کن را بار دیگر مانند هفته‌های اخیر علیه رضا درویش سر بدهند.

ترکیب پرسپولیس: پیام نیازمند، حسین ابرقویی، مرتضی پورعلی‌گنجی، سهیل صحرایی (۷۰-میلاد محمدی)، فرشاد احمدزاده، سروش رفیعی، علی علیپور، محمد خدابنده‌لو، مارکو باکیچ، امید عالیشاه و تیوی بیفوما.

ترکیب ملوان بندر انزلی: فرزاد طیبی‌پور، سعید کریمی، دانیال ایری، ابوذر صفرزاده، سامان تورانیان (۶۴-جعفر سلمانی)، عباس حبیبی، غلامرضا ثابت ایمانی (۶۴-ماهان بهشتی)، حسین صادقی، محمد پاپی، محمد علی‌نژاد، عیسی آل کثیر (۴۹-علیرضا رمضانی).

داور: امیر عرب‌براقی
اخطار: تیوی بیفوما از پرسپولیس و سامان تورانیان، دانیال ایری و قائم اسلامی خواه از ملوان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۱۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • مازیار US ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    از پس سرباز های بر نیومده ...
  • امیر IR ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    به چی باید قسم خورد که هاشمیان در حد مربیگری نیست
  • امیر IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    به چه زبانی باید به بانک شهر و درویش گفت که وحید هاشمیان در حد مربیگری نیست؟؟
  • punisher IR ۲۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    #هاشمیان باید بماند یاشاسین تراختور😂😂😂😂
  • perspolis IR ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    تیم ترکیبی و خوب بازی میکنه منتها به موقعیت گل ختم نمیشه در ضمن آوردن بازیکن بیست و سه ساله بجای هجده ساله و .. اسمش جوانگرایی نیست ، تقریبا تمام بازیکنان تیم بالای سی و سه سال هستن
  • علی IR ۲۱:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    هاشمیان مربی نیست،وقتی معتقد است که محمدی آماده بازی در پست خودش سمت چپ نیست واز احمدزاده در پست غیر تخصصی استفاده می‌کند وبعد محمدی را وارد زمین می‌کند ودر سمت راست بکار می‌گیرد.حالا بایرن مونیخ گفته هاشمیان ودوستان مثل خاندان عالیشاه،بیفوما،رفیعی،احمدزاده.دیگران را خریدار است....
  • عارف IR ۲۱:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    با احترام، من مقصر وحید هاشمیان رو میدونم عزیز شما که میدونستی اسکواد تیم ناقص تیم نیاز به بازیکن داره شما به عنوان اولین تجربه مربیگری باشگاهی در ایران اونم پرسپولیس اولا نیاز به یک کادر قوی آنالیزور آگاه و بازیکنان کار در بیارن دارید من نمیخوام در مورد مدیریت پرسپولیس صحبت کنم درویش تکلیفش مشخص و نباز به صحبت نیست این آقا عادتش تیم ضعیف میبنده بعد خیلی ملو خودش کنار میکشه و همه چی سر مربی آوار میشه آقا وحید کاش از روز اول مطالبه گر بودید تا در زمین این جماعت بازی کنید امیدوارم برای یک بار شده بانک شهر جلسه برگذار کنه و تکلیف مدیرعامل و اطرافیانش روشن کن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی