تیم استقلال در دیدار روز جمعه مقابل شمسآذر در قزوین، با حفظ ساختار ترکیبی که در بازی گذشته برابر پیکان به میدان رفته بود، به دنبال کسب امتیاز و جلوگیری از بحران ادامهدار خود خواهد بود. این بازی در ورزشگاه سردار آزادگان و از ساعت ۱۹:۰۰ برگزار خواهد شد. استقلالیها به دنبال فرار از چرخه از دست دادن امتیاز هستند و برای بازگشت به شرایط مطلوب نیازمند یک پیروزی هستند.
دروازهبان استقلال، حبیب فرعباسی، که در بازی گذشته نتوانست مانع از گلخوردنهای تیم شود، به نظر میرسد همچنان درون دروازه آبیها قرار بگیرد، به ویژه که در گلهای اخیر تیم پیکان مقصر نبوده است. ساپینتو امیدوار است که فرعباسی بتواند در این بازی عملکرد بهتری از خود نشان دهد.
در خط دفاعی، با بازگشت رستم آشورماتوف از مصدومیت، ساپینتو تصمیم دارد که روزبه چشمی را به این خط منتقل کند. این جابجایی به منظور تقویت ساختار دفاعی و حل مشکلات تیم در این بخش صورت میگیرد. در کنار چشمی، آشورماتوف و احتمالا سامان فلاح به عنوان زوج دفاعی استقلال قرار خواهند گرفت. عارف آقاسی به احتمال زیاد در این بازی روی نیمکت خواهد نشست.
در سمت چپ خط دفاعی، ابوالفضل جلالی که گزینهای ثابت در ترکیب تیم نیست، احتمالاً در این بازی به میدان خواهد رفت. حسین گودرزی نیز انگیزه بالایی برای رویارویی با تیم سابقش دارد، اما غیبت رامین رضاییان فرصتی را برای حضور فولبک هجومی و نقشآفرینی جلالی فراهم کرده است.
در سمت راست دفاعی و در غیاب رضاییان، صالح حردانی برای دومین بازی متوالی به عنوان دفاع راست به میدان خواهد رفت و این بازی فرصتی برای اوست تا جایگاه خود را در ترکیب ثابت تیم بازپسگیرد.
با انتقال چشمی به خط دفاعی، ساپینتو نیاز به یک هافبک دفاعی برای تشکیل زوج با دیدیه اندونگ خواهد داشت. منطقی است که امیر رزاقینیا در کنار اندونگ قرار بگیرد، اما با توجه به نمایش خوب مهران احمدی در بازیهای اخیر، احتمال اینکه احمدی در کنار اندونگ بازی کند و رزاقینیا به نیمکت برود، وجود دارد. در این صورت، احمدی نقش مهمی در بازیسازی خواهد داشت.
در خط حمله، با توجه به آمادگی یاسر آسانی و علیرضا کوشکی، این دو بازیکن در جناحین حضور خواهند داشت. مهاجم هدف استقلال نیز از بین نازون و سحرخیزان انتخاب خواهد شد. به نظر میرسد با توجه به سبک بازی شمسآذر، سحرخیزان از ابتدا در ترکیب قرار بگیرد.
ترکیب احتمالی استقلال برابر شمسآذر:
حبیب فرعباسی – روزبه چشمی – رستم آشورماتوف – ابوالفضل جلالی – صالح حردانی – دیدیه اندونگ – مهران احمدی – منیر الحدادی – یاسر آسانی – علیرضا کوشکی – سعید سحرخیزان
این ترکیب به احتمال زیاد برای استقلال به میدان خواهد رفت و آنها امیدوارند با یک پیروزی دیگر، از فشار بحران موجود رهایی یابند.