دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
۱ |
۰

مورد عجیب لیست تیم ملی؛ خبری از مدافع چپ نیست!

مورد عجیب لیست تیم ملی؛ خبری از مدافع چپ نیست!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در لیست جدید تیم ملی خبری از حضور حتی یک مدافع چپ تخصصی نیست.

لیست تیم ملی برای فیفادی پیش رو درحالی اعلام شد که مطابق لیست های قبلی نکات جالب توجه و حتی عجیبی در دل خود دارد. در حالی که مدافعان چپ تخصصی فوتبال ایران مثل میلاد محمدی و محمد نادری در فهرست جدید تیم ملی جایی ندارند، حالا تنها دو گزینه‌ای که توانایی بازی در این پست را دارند، علی نعمتی و امید نورافکن هستند.

این در شرایطی است که قلعه‌نویی پیش‌تر هم نشان داده از جابجایی بازیکنان در پست‌های غیرتخصصی ابایی ندارد و ممکن است بار دیگر با تصمیمی عجیب، از بازیکنانی مثل آریا یوسفی یا نورافکن در پست دفاع چپ استفاده کند!

غیبت مدافعان چپ تخصصی، تردیدها درباره ترکیب تیم ملی در بازی‌های پیش‌رو را افزایش داده و ممکن است بار دیگر شاهد چینشی غیرمنتظره در جناح چپ خط دفاع باشیم؛چرا که هیچ مدافع چپ تخصصی در اردوی تیم ملی حضور ندارد. نعمتی ذاتا یک مدافع میانی است و در تیم باشگاهی اش هم در این پست بازی می کند و نورافکن هم پست اصلی اش هافبک دفاعی و میانی است و بارها نشان داده در پست تخصصی اش بهتر کار می کند. تیم ملی درحالی مدافع چپ نخصصی ندارد که رامین رضاییان، دانیال اسماعیلی فر و آریا یوسفی سه مدافع راستی هستند که در اردوی تیم ملی حضور دارند. 

بیشتر بخوانید:صالح حردانی از تیم ملی خط خورد/ بازیکن پیشین پرسپولیس به آرزویش رسید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • کامیکازه IR ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
    گروهبان قندلی همیشه یه شعبده توی آستین داره برای سورپرایز کردن حریف و البته باخت تیم خود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی