دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹
۰ |
۰

مسی فراتر از رونالدینیو بود/ اعتراف مهاجم سابق بارسلونا درباره کنترل توپ ابرستاره آرژانتینی

مسی فراتر از رونالدینیو بود/ اعتراف مهاجم سابق بارسلونا درباره کنترل توپ ابرستاره آرژانتینی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هنریک لارسون، مهاجم سوئدی سابق بارسلونا، در مصاحبه‌ای تازه، لیونل مسی را بازیکنی فراتر از هم‌تیمی بزرگش، رونالدینیو، توصیف کرد و به نقش خود در قهرمانی لیگ قهرمانان ۲۰۰۶ اشاره کرد.

لارسون که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ برای کاتالان‌ها بازی می‌کرد، اظهار داشت که پس از بازی در کنار رونالدینیو، تصور نمی‌کرد بازیکنی بتواند از او بهتر باشد، اما لیونل مسی این باور را شکست.

هنریک لارسون، مهاجم افسانه‌ای سوئدی و یکی از چهره‌های فراموش‌نشدنی دوران طلایی بارسلونا، در گفت‌وگویی تازه با  Flashscore از روزهای حضورش در نوکمپ و هم‌تیمی بودن با دو نابغه بزرگ فوتبال، رونالدینیو و لیونل مسی، گفت.

لارسون که در بازه زمانی ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ برای بارسا بازی کرد، نقشی کلیدی در قهرمانی تیم در لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۰۶ داشت؛ همان فینالی که دو پاس گل او برابر آرسنال جام را به کاتالان‌ها رساند. لارسون در مصاحبه خود گفت: در آن فینال دو لحظه تعیین‌کننده وجود داشت و در هر دو لحظه تعیین‌کننده پاس گلها را من دادم. به همین دلیل همیشه خودم را بخشی از تاریخ بارسلونا می‌دانم.

ستاره سابق بارسا درباره هم‌تیمی‌های بزرگش در آن بارسلونای درخشان گفت: "من با بهترین بازیکن دنیا، رونالدینیو، بازی کردم و فکر نمی‌کردم کسی بتواند از او بهتر باشد. اما مسی ثابت کرد که ممکن است. "

او در ادامه گفت: مسی کنترل توپ بی‌نظیر، سرعت، توانایی و دید فوق‌العاده‌ای داشت. داشتن این ویژگی‌ها یک چیز است، اما ترکیب همه آن‌ها در یک بازیکن چیز دیگری است. از همان زمان مشخص بود که او پتانسیل تبدیل شدن به یک فوق‌ستاره را دارد و حالا بدون تردید به یکی از بهترین بازیکنان تاریخ تبدیل شده است.

لارسون در ادامه تأکید کرد که قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان ۲۰۰۶ نقطه عطفی برای باشگاه بود: آن جام، بعد از سال‌ها، مانعی را از سر راه بارسلونا برداشت. آن جام دومین قهرمانی اروپایی باشگاه بود و باعث شد نسل‌های بعدی به خودشان ایمان بیاورند. بعد از من هم آن تیم همین مسیر را ادامه داد و دوباره قهرمان شد؛ کاری که اصلاً آسان نیست.

او همچنین درباره لامین یامال، پدیده ۱۷ ساله بارسلونا، گفت: یامال تا الان کارهای بزرگی کرده و پتانسیل رسیدن به سطوح بالاتر را دارد. اما این بستگی به خودش دارد. اگر کاملاً متعهد بماند، هیچ سقفی برای پیشرفت او وجود ندارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی