چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
۸ |
۳

پشت پرده تهدیدهای پشت سر هم پرسپولیس توسط مدیرعامل استقلال!

پشت پرده تهدیدهای پشت سر هم پرسپولیس توسط مدیرعامل استقلال!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیران استقلال خوزستان تقریبا مطمئن هستند که در پرونده بیفوما حق با آن هاست.

یکی از پرونده‌های حقوقی پرسپولیس مربوط به شکایت استقلال خوزستان از این باشگاه است. ماجرا به زمان انتقال تیوی بیفوما برمی‌گردد؛ جایی که پیش از رسمی شدن قرارداد او، تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه میان پرسپولیس، استقلال خوزستان و بیفوما امضا شد تا این بازیکن در ازای پرداخت مبلغی از سوی پرسپولیس به تیم تهرانی بپیوندد.

اما پرسپولیسی‌ها معتقدند قرارداد بیفوما با استقلال خوزستان در سازمان لیگ ثبت نشده و بنابراین نیازی به پرداخت پول رضایت‌نامه نیست. این اختلاف حالا حاشیه ساز شده و مدیران استقلال خوزستان خواهان دریافت مبلغ ۳۵۰ هزار دلار پول رضایتنامه شدند. کیوان بابادی مدیرعامل استقلال خوزستان بار دیگر پرسپولیس را تهدید به شکایت به فیفا کرد و گفت: امیدواریم موضوع بیفوما هرچه زودتر در داخل کشور حل شود تا مجبور به ارجاع پرونده به فیفا نشویم.اگر به فیفا برویم، شک نکنید که کار را دنبال خواهیم کرد. مبلغ ۳۵۰ هزار دلار برای باشگاه ما اهمیت بالایی دارد و می‌تواند حداقل ۳۰ درصد از قرارداد بازیکنان را پوشش دهد.

نکته جالب اینجاست که مدیران استقلال خوزستان چند ماه قبل قصد شکایت به فیفا را داشتند و حتی قرار بود وکالت پرونده را به سالواتوره چیواله، وکیل ایتالیایی باتجربه بسپارند. با این حال باشگاه خوزستانی نتوانست به دلیل مشکلات مالی پولی به وکیل ایتالیایی بدهد. از همین رو پرونده به فیفا نرفت.وکلای حقوقی و افراد مطلع معتقدند با توجه به امضای توافق نامه سه جانبه، پرسپولیس تحت هر شرایطی باید پول را به باشگاه خوزستانی پرداخت کند. فیفا امضای بازیکن زیر این قرارداد را به این معنا می داند که او قبول دارد با باشگاه سابقش قرارداد داشته است. از همین رو مدیران استقلال خوزستان مطمئن هستند که در این پرونده پیروز می شوند ولی به دلیل مشکلات مالی و هزینه های زیاد شکایت به فیفا و گرفتن وکیل، دوست دارند همینجا و به صورت دوستانه با باشگاه پرسپولیس به توافق برسند و پول رضایتنامه بیفوما را بگیرند. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • حمود IR ۱۸:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    آقای حسینی کعبی که صبح تا شب برای پرسپولیس خوش رقصی میکنی بیا جوابگو باش، ببینم میتونی حق تیم ما استقلال خوزستان رو ازشون بگیری؟
  • استقلالم💙 IR ۱۸:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    حسین کعبی فعلا در حال زیر ابرو برداشتنه لطفا بعدا پیگیری کنید🤣🤣🤣
  • عشق است استقلال‌.خوزستان IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    با شناختی که از بابادی مدیر آبی کارون داشتم و رؤیت سند و مدرک انتقال بیفوما به تیم پیروزی از قبل مطمعن بودم و هستم پول بیفوما حتما خواهد گرفت و درویش حتا با وجود امضای خود از دادن حق تیم اس خوزستان خوداری کرد وباید این حق واجب از تیم پیروزی ودرویش گرفت
  • عشق است استقلال‌.خوزستان IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    این باخت از اس خوزستان خیلی بهتون فشار آورد هنوز از یادت نرفت ولی ۷ گل الوصل چه زود فراموش شد حسین کعبی عشق خوزستان فرق نداره چه اس خوزستان وچه فولاد باشه برای ما خوزستانی عشق

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی